Más babája sem tűri a takarót?
Már mindent kipróbáltam,de ahogy megérzi hogy betakarom,akkor egyből felkel,és lelöki,lerugdossa magáról.
Nem tűri.De így meg attól félek megfázik,mert hajnalra már olyan kis hideg a keze,meg arca.Akkor be szoktam takarni,de alig pár perc és ébred,és rugdos,és nem akarja magán.
El fog ez múlni?
13 hónapos
Szia!Az én lányom is 16 hós és nem igazán szeret takarózni.Nálunk a szobában alváskor este 22 fok van, nem lehet takarni, reggelre lemegy 20-19 fokra, na hajnalban már takargatom(hagyja is), mivel mellettünk alszik közvetlen megoldható a dolog.Egyébként ő rövid ujjú bodyban, hosszú ujjú közepesen vastag pulcsiban és harisnyában alszik.
Szerintem nagyon sok a 25-26 fok(ráadásul még be is öltözteted, csoda hogy tud aludni), nálunk van hogy 23 van, s már izzad a haja.Alváshoz a szakértők is 18-20 fokot írnak.
Köszönöm a válaszokat.
Kapja ő is a cebiont napi 20 cseppet,plusz eszik mandarint,banánt imádja őket.
Pont azért van ennyi fok,mert félünk hogy éjjel megfázik,mert nem engedi magát betakarni.
De akkor lehet vastagabban öltöztetem,és lentebb vesszük a fűtést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!