Akinek a babája már nem (csak) tápszert eszik vacsorára, mikor eszik, mit és utána mikor alszik el?
Kisfiam 11 hónapos lesz, reggel és este iszik még tápszert. Este a vacsora csak tápszer neki, fürdés után 250ml, közben szépen be is alszik.
Szeretném ha mást is enne ne csak tápszert, főleg azért mert őszre várható a kistesó és addigra szeretném ha kialakulna az estéje hogy ne kelljen őt addigra kézben ringatva és etetve elaltatni. 2-3 hónap és nagy lesz a hasam, nem tudom a mellkasomra fektetni és úgy etetni és altatni.
Kezdésképp a tejpép vagy főzelék jó lenne vacsira? Ha fél7-7kor van fürdetés előtte mikor vacsorázzon? Átfogja így aludni az éjszakát?
Délben már főzeléket eszik régóta de soha nem lakik vele jól, viszont 150-200milinél többet nem hajlandó enni, félek hogy este sem eszik meg többet és éjszaka felfog kelni hogy éhes.
Segítsetek, köszönöm. :)
19 hónapos a fiam, mondjuk anyatejes. Nálunk már régóta Sinemil a vacsora fél7 -7 körül fürdés és fél 9-9 kor kerül ágyba akkor még szopizik. Nálunk az ebéd már darabos javarészt, de mi 8-9 hónapos korában már blw módszereztünk, mert nem kellett a kanál és a pép.
6 hónapos kora óta nem alussza át az éjszakát, addig 1 x kelt, azóta változó: fogzás és mozgásfejlődés függvénye.
Nálunk ezért nem lesz tesó. Szeretnék aludni néhány éjszakát.... majd. Nálunk ringatás nincsen, és nem is cicin alszik el: a kiságy mellettem van leszerelt oldallal és mesélés és éneklés.
Nekem 10hónapos korától tápszerbe tejpépet vagy sinemilt evett,mivel nem fogadta el a cumisüveget már 8hónapos korától.
12hós korától vegyesen kapott tápszerbe tejpépet/sinemilt és tejbegrízt.És úgy kb 15hós korától már van,hogy péksütit eszik,vagy főttet,virslit stb.
Bár ő neki ebéd és vacsi is 350gramm jó ideje.
Én 6körül vacsiztatom,fél7körül fürdés és alvás max 7re.
Nem tudhatod az evés miatt van-e hogy nem alussza át,mert nekem már 7hetes korától átaludta.Bár igaz hogy rengeteget evett mindig is.Most 16hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!