Anyukák, akiknek állandóan sírt a babája fürdetés közben, mikor múlt el a sírás, mikorra élvezte a babátok is a fürdést?
Nem tudom, miért van ez, lehet, hogy valamitöl megijedt egyszer.
Szerintem jobb lett volna már jóval korábban abbahagyni a fürdetést, mert idöközben nagyon belerögzült a félelem. De utólag nem lehet változtatni ezen.
Amit meg tudsz próbálni, hogy nem fürdeted, hanem a pelenkázóra fektetve csak melegvizes kendövel áttörölgeted a gyereket, amíg mindenhol megtisztítod.
Így megszokja, hogy a fürdöszoba nem rettenetes hely, ahol félni kell.
Utána lehet majd legalább 1 hónap kihagyással újra próbálkozni a fürdéssel.
Lehet, hogy fél a vízben, mert nem stabil a helyzete, késöbb esetlen megpróbálhatod, hogy a kád aljára fektetsz egy törölközöt/pelenkat és csak egész pici (max. 10) vizet teszel a kádba. Így sokkal biztosabban fogja magát érezni, mert nem tud megcsúszni, illetve nem lebeg a vízben.
De ha végképp nem tetszik neki, akkor maradjatok a lemosásnál.
szia
nekem is sir az első időkben-most meg azért,ha ki kell jönni
én a következőket csinálom
1 bemelegités-masszázs,és nem akkor tettem a kádba,ha sirt,hanem amikor megnyugodott-ismered a versikét,hogy megy a hajó a dunán?vagy valami fürdőset?kis kacsa fürdik..vmit énekelj-és ringatva tedd bele közben.nálunk a tesó van közben a nagy kádban-és ezt is nagyon élvezik.
kis locsolóval szoktam locsolni-esetleg babaúszás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!