Anyukák, akik tesz-veszen, vaterán vagy zsibvásáron áruljátok/tátok a fölöslegessé vált holmikat, mennyi idő alatt sikerült eladni ezeket?
Hát érdeklődő van rengeteg...leütik fizetni meg nem akarnak... :( Aztán 2 hét után negatív és fel vannak háborodva, mert hogy azért nem fizettek, mert nem küldtem.
Könyörgöm! Ki van írva, hogy banki előre utalás...
Van olyan aki elvárja, hogy posta helyett a helyébe vigyem. :) Nincs autónk, s persze utólag derül ki, hogy azt hitte a kismama majd én elviszem hozzá. (kiskád, vadiúj mellszívó készlet, két rakat ruha stb)
Aztán próbálkoztam még bizományival (mivel nagyon jó cuccaim vannak jó áron) na ott elvitték mint a cukrot. :)
A testvérem várandós ismerősei is rendszeresen "bejelentkeznek" hátha valami fincsi is van, sok mindent el tudtam adni. :D Túl gyorsan nő a babám azt hiszem.
Csinálj jó fotókat, és részletes leírást, ez a minimum.
Én vásárlóként néha elhűlök, hogy milyen trágya módon bemutatott cuccokat árulnak. (Pici, sötét, életlen kép, nuku leírás)
Ha nagyon nem harapnak rá a dolgaidra, akkor viszont mégse olyan kedvező az áruk, és kénytelen leszel leárazni.
Szia kedves második!
Én is azt látom,h folyamatosan nézegetik a cuccokat,de ég komoly vevővel nem találkoztam.Nekünk is sok minden van,ez miatt is szántam rá magam az eladásra,mert lassan nem férünk a lakásban.Aztán történtek olyan dolgok is,h én vettem használtan játszószőnyeget és közben kaptunk egy újjat és hát az is elég sok helyet foglal.
a bizományi hogy működik,ott akkor fizetnek mikor eladják a dolgokat?
Kedves 15:43-as!
Próbáltam a fotózásból a legjobbat kihozni,egy teljes napom ezzel töltöttem,tényleg próbáltam kihozni a maximumot magamból.Az árakat pedig előbb megnéztem a hasonló kategóriákban és az alapján áraztam.Én úgy gondolom,h a 300-400 Ft.-os átlagárak teljesen jók egy rugdalózóért vagy vastag kardigán illetve nadrágért,a bodyk pedig szinte újjak,azokat kb. 200 Ft-os átlagáron írtam ki.
Szia Kedves 17:03
A gyerkőcöm 4 hónapos,de már most 3-6 hónapos rucikat használunk,szóval minden előző méret megtalálható.Kislányom van,a rucik között 80% unisex,de vannak kimondott csajszis ruhácskák is.Ha érdekel,küldj privibe mailt és küldök képeket,ok?
Szia,szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!