Volt aki lányt szeretett volna nagyon és kisfiú lett? Csalódtatatok? Hogy sikerült túllépni rajta? Ugyanúgy szeretitek a fiatok mintha lány lett volna?
Szia!
Én is tipikus lányos anyukának gondoltam magam és minden vágyam egy kislány volt.
Aztán a 16. héten voltam uh-on és kiderült hogy fiú. Én még sírtam is, olyan csalódott voltam. Kb 4 hétbe telt mire feldolgoztam. Miután megtudtuk hogy fiú lesz, elindultunk ruhák vásárolni és ott jöttem rá hogy a fiúk is milyen aranyosak lehetnek, milyen szuper ruhákat lehet rájuk adni. Na ott már örültem hogy fiúnk lesz és azóta sem bánom.
Imádom a kisfiamat és a mai napig azt mondom hogy nem is kellett volna kislány, nekem a kisfiam a legjobb. :)
Most újra babát várok és eleinte azt mondtam hogy fiút szeretnék mert hogy olyan jó hogy fiam van, de közben már hajlok a lány felé is, végülis jó lenne egy kislány is, de már egyáltalán nem ragaszkodom hozzá.
Hidd el, 1-2 hét és szépen megbarátkozol a gondolattal és utólag már te is azt fogod mondani hogy milyen jó hogy fiú lett.
11hónapos kisfiú anyukája és 6 hetes kismama
Én a második terhességemnél voltam így, mert már volt egy fiam, és mindig is két gyereket akartam/unk, és szerettem volna megtapasztalni mindkét nemet, hiszen másképp viszonyulsz, mást "adsz át" egy fiúnak, mint egy lánynak. Ráadásul a család, rokonok is mind kislánynak drukkoltak, így többszörösen ért a csalódás, amikor a 18. héten egyértelművé vált, hogy bizony Ő is kisfiú. Pár hétig tartott, míg feldolgoztam, de nem is talán azt, hogy Ő is fiú, hanem hozzászokni a gondolathoz, hogy nekem már soha nem lesz lányom. Mert ehhez a mai napig tartjuk magunkat, hogy csak ezért nem szeretnénk harmadikat. Most már 16 hónapos a drágám, imádja mindenki, és imádják egymást a bátyjával is, nagyon nagy az összhang köztük. Hiszem, hogy így kellett lennie, ráadásul olyan szép, mint egy kislány! :) És nagyon izgalmas azt is látni, mennyire más lehet két ugyanolyan nemű gyerek. Na és persze várom a keresztgyermekünket is, reménykedem, hátha Ő kislány lesz... ;)
Kérdező, hányadik gyermeked várod? Jó egészséget!
Hallgasd sokat az Édes kisfiamat!
Egyébként egyet értek az előttem hozzászólókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!