Akinek 2-3éves ikerbabák mellett lett még egy törpéjük, azok hogyan bírták/bírják?
Figyelt kérdés
Még nem vagyok terhes, de szeretnék még egy babát. Nem tudom, hogy a lányok hogyan fogják majd fogadni az új jövevény. Valakinek tapasztalata esetleg?2009. dec. 10. 13:02
11/13 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam senkit lepontozni,egyáltalán pontozni nem szoktam...
Kedves utolsó előtti!
Az előtted szoló nem azt írta, hogy nem született anyának akinek csak egy van. Értelmezni kellene az elolvasottakat mielőtt reagál rá valaki.
Egyébként köszönöm a válaszokat!
2009. dec. 16. 09:59
12/13 anonim válasza:
Koszi a kerdezonek hogy o megertette a szavaimat,egyebkent erdekes ez az oldal hogy mindig van valaki aki inkabb a vitat keresi mintsem hogy a kerdesre valaszolna.
13/13 anonim válasza:
Nekem másfél éves ikerfiaim vannak.Nagyon elevenek,sokszor kiakasztanak.Ennek ellenére,úgy gondolom,ha jönne a harmadik,nagyon örülnék.És neked az ikrek után szerintem meg sem kottyanna.A lánykák pedig tuti imádnák,csak az eleje lenne kicsit nehéz a napirenjük összeegyeztetésében.sok szerencsét!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!