Én csinálom roszul vagy másnak is összecsomósodik a DM-es Babylove tápszer?
Mert eddig a milupa milumil start ha volt nekünk,de mivel mostmár teljesen tápszeres lett babám gondoltam áttérek az olcsóbbra,meg sokan is mondták h az jó tápszer.Az 1-est használjuk,mert 3hósak vagyunk.
És akárhogy készítem el mindig lesz az alján egy nagy csomó ami még a forró vízben sem oldódik fel,és eldugítja a cumit,most a reggelinél szegény babám több mint fél órán keresztül szívta-vagyis cumizott rajta,én meg azt hittem csak lusta és szórakozik,aztán már 30perc elteltével ő is megelégelte és a tudtomrais adta,akkor jöttem rá h el volt dugulva és nem is ment neki semmi a szájába!!!!Mit csináljak h ne csomósodjon össze?
Először a tápszert rakjam az üvegbe és úgy öntsem le forró vízzel?Mert most fordítva csináltam és mikor összekeverem nincs benne csomó,csak egy idő után lesz,miért???
A másik tápszernél nem volt ilyen gond,meg annak az állaga is jobb volt,na meg az íze is.Mégsem olyan jó ez a tápszer??
Olyan érdekes h már reggel kiírtam ezt a kérdést és még mindig nem kaptam értelmes válszt,holott azért vettem meg ezt a tápszert mert itt annyian ajánlották!!!!!!!És gondoltam kipróbálom ha annyi mindenkinek bevált.
Akkor most hol van az a sok Babylove tápszer használó????????????
Ilyenkor miért nem segítetek?
Kösz, hogy ilyen kedvesen adod tudtomra, hogy szart se ért számodra a válaszom. Mondjuk én próbáltam segíteni.
Első válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!