Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Én csinálom roszul vagy...

Én csinálom roszul vagy másnak is összecsomósodik a DM-es Babylove tápszer?

Figyelt kérdés

Mert eddig a milupa milumil start ha volt nekünk,de mivel mostmár teljesen tápszeres lett babám gondoltam áttérek az olcsóbbra,meg sokan is mondták h az jó tápszer.Az 1-est használjuk,mert 3hósak vagyunk.

És akárhogy készítem el mindig lesz az alján egy nagy csomó ami még a forró vízben sem oldódik fel,és eldugítja a cumit,most a reggelinél szegény babám több mint fél órán keresztül szívta-vagyis cumizott rajta,én meg azt hittem csak lusta és szórakozik,aztán már 30perc elteltével ő is megelégelte és a tudtomrais adta,akkor jöttem rá h el volt dugulva és nem is ment neki semmi a szájába!!!!Mit csináljak h ne csomósodjon össze?

Először a tápszert rakjam az üvegbe és úgy öntsem le forró vízzel?Mert most fordítva csináltam és mikor összekeverem nincs benne csomó,csak egy idő után lesz,miért???

A másik tápszernél nem volt ilyen gond,meg annak az állaga is jobb volt,na meg az íze is.Mégsem olyan jó ez a tápszer??

2008. júl. 21. 09:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Néha nekem is csomós lett, de én már egy ideje úgy csinálom, hogy tejhabosítóval keverem el. Tudod, olyan kis hosszú izével, elemessel. Akkor nem lesz csomós. Csak ezt nem akkor azonnal csinálom meg, mert egy picit levegős lesz (bár nem igazán habosít ez az izé), hanem egy fél órával hamarabb, így nem fáj tőle a pici hasa, és nem is lesz csomós.
2008. júl. 21. 10:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet a márkával van a baj! Nem?
2008. júl. 21. 10:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Olyan érdekes h már reggel kiírtam ezt a kérdést és még mindig nem kaptam értelmes válszt,holott azért vettem meg ezt a tápszert mert itt annyian ajánlották!!!!!!!És gondoltam kipróbálom ha annyi mindenkinek bevált.

Akkor most hol van az a sok Babylove tápszer használó????????????

Ilyenkor miért nem segítetek?

2008. júl. 21. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én is DM-es tápszert használok.Nekem nem csomosodik,jól össze szoktam rázni és ugy oké szokott lenni.Esetleg probáld ki ezzel a modszerrel.
2008. júl. 21. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Kösz, hogy ilyen kedvesen adod tudtomra, hogy szart se ért számodra a válaszom. Mondjuk én próbáltam segíteni.

Első válaszoló

2008. júl. 21. 20:01
 6/6 anonim válasza:
Mi is tápszert használunk, de nem azt amit ti.Próbáltadmár úgy hogy előbb felforralod a vizet, majd hagyod kihülni kb 30-40 fokra.A forró vízben meg fő a tápszer és becsomósodik.Próbáld ki így, ha ez sem jó akkor próbálj meg egy másik tápszert./mellesleg mi a mildibe-t használjuk, igaz ez nektek nem jó, mert ez koraszülöteknek való/
2008. júl. 21. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!