Rossz hangú anyukák, ti énekeltek a babátoknak?
Figyelt kérdés
Nekem szörnyű hangom van, de a kisfiamnak tetszik, amikor éneklek neki, meg szeretek is énekelni, így szoktam (szigorúan úgy, hogy maximum a férjem hallja). Múltkor egy családi összejövetelen szóba került, hogy szoktam énekelni, és az egyik unokatesóm, akivel együtt nőttem fel és tudja rólam, hogy nincs szép hangom, nekem esett, hogy nem kellene énekelnem a fiamnak, mert szegénynek szenvedés lehet hallani, ahogy én énekelni próbálok és neki sem lesz majd szép hangja, mert az én fals hangomra hiszi majd azt, hogy jó.2014. febr. 17. 17:24
21/23 anonim válasza:
Kiskoromban mindig azt mondtam, hogy az én anyukámnak van a legszebb hangja a világon. Mára rájöttem, hogy nem így van, sőt még énekelni sem tud, de akkor nagyon tetszett, és emlékszem, hogy imádtam hallgatni, mikor énekel. Ebből kiindulva én is éneklek a fiamnak az én "repedtfazék" hangommal, mert látom rajta, hogy tetszik neki. Van egy könyve, amiben gyerekdalok vannak (képekkel, kottákkal), azt minden nap előveszi, és hozza, hogy énekeljek neki. Ebből tudom, hogy szereti, ha éneklek, viszont kizárólag csak akkor, ha ketten vagyunk, közönség előtt már nem megy (még a férjem előtt sem).
22/23 anonim válasza:
Igen, szoktam neki. Elég sz*r hangom van, de ez van, tetszik neki. (2,5 éves) Ja, és csak hogy fejlődjön a zenei hallása, és ne rontsam el szegény gyereket, az apja is énekel neki, ő népzenész...
23/23 anonim válasza:
Nagyon jót mosolyogtam! :D
Nyugodtan énekelj... Én is szoktam és hidd el az én hangom sem mesébe illő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!