Milyen dalokat énekeltek babátoknak? Dalcímek érdekelnének, soroljatok néhány egyszerűt légyszi!
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy nagy énekes, de a fiam ettől nyugszik meg. Micimackót, Vuk-ot nyomom meg hasonlók, de már unom ismételgetni. Kevés jut eszembe. Nem jutnak eszembe az általános iskolás énekek sem.2009. dec. 1. 11:19
2/9 anonim válasza:
Szia!
Én ezeket szoktam:
-egy kis malac röf-röf-röf,
-hová mész te kis nyulacska?,
-ha jó a kedved üsd a tenyered....,
-1,2,3,4 mély lélegzetet végy....,
-lencsilány
3/9 anonim válasza:
Mókuska, mókuska felmászott a fára, leesett, leesett eltörött a lába, doktor bácsi ne gyógyítsa meg, huncut a mókus újra fára megy. Szoktam még az egyszer volt hol nem volt... meg a vuk-ot én is, meg az erdő szélén házikót, hupikék törpikék, most kb ennyi jut eszembe.
4/9 anonim válasza:
Mókuska, mókuska,
Árkot ugrott a szúnyog
Szúrós gombóc
Pál Kata Péter
Nyuszi Gyuszi
5/9 anonim válasza:
- csiribiri, egy kis malac, süsü,
- nyugtatásra bóbita, a csitári hegyek alatt,
néha iskolás énekek jutnak az eszembe, ált. ezek:
-érik a szőlő,
-által mennék én a tiszán,
-elmegyek elmegyek,
-egy boszorka van, három fia van,
-én elmentem a vásárba fél pénzzel (ezt jó sokáig lehet énekelni)
erdő erdő erdő, marosszéki kerek erdő
Az én fiam is az énekre nyugszik meg csak :)
6/9 anonim válasza:
első válaszolónak köszönöm a linket! nagyon jó
7/9 anonim válasza:
Érik a szőlő (erre mindig megnyugszik)
Virágéknál ég a világ..
Kis kacsa fürdik
Boci-boci tarka
Áll egy ifjú
Tavaszi szél vizet áraszt
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!