Rossz hangú anyukák, ti énekeltek a babátoknak?
Figyelt kérdés
Nekem szörnyű hangom van, de a kisfiamnak tetszik, amikor éneklek neki, meg szeretek is énekelni, így szoktam (szigorúan úgy, hogy maximum a férjem hallja). Múltkor egy családi összejövetelen szóba került, hogy szoktam énekelni, és az egyik unokatesóm, akivel együtt nőttem fel és tudja rólam, hogy nincs szép hangom, nekem esett, hogy nem kellene énekelnem a fiamnak, mert szegénynek szenvedés lehet hallani, ahogy én énekelni próbálok és neki sem lesz majd szép hangja, mert az én fals hangomra hiszi majd azt, hogy jó.2014. febr. 17. 17:24
11/23 anonim válasza:
igen szoktam,valóban nem a hang a lényeg nekik..DE mi jártunk ringatóra is,h tiszta énekhangot is halljon,nagyon élvezte azt is.
12/23 anonim válasza:
Hű, úgy látom parázs vita van kialakulóban.
Szerintem nem kizárólag a te énekhangod az amit hall, tehát ha mindketten élvezitek, akkor nyugodtan énekelj neki. Ha majd zavarja, akkor szólni fog. Például befogja a szád. :)
14/23 anonim válasza:
Igen :)
Általában csak együtt énekelek a rádióval, CD-vel, de van hogy magam is. Csak egy hónapos a babám, még nem izgatja hamis-e a hangom :) Később azért majd inkàbb áttérek a mesélésre.
15/23 anonim válasza:
2 éves a fiam, néha énekelek neki, de ritkán arat tetszést, gondolom nagyobb műértő nálam :) Általában mondogatja, hogy "Anya ne énekelj!"
16/23 anonim válasza:
Igen, rossz hangom van, kisfiam nem szerette/szereti, ha enekelek neki, a kislanyom nagyon szereti:)
17/23 anonim válasza:
igen szoktam és az én hangom sem az igazi.. sőt még apuci is énekel neki, van mikor ketten is szoktunk.. és nagyon szereti elalszik rá... de baba zenét is hallgat meg a rádiót is szokta... és olyan jókat alszik rá..
18/23 anonim válasza:
Én énekelek neki, igaz, súlyos gondok nincsenek a hangommal.
Férjem anyjának viszont rettenet hangja van, mégis sokat énekelt férjemnek. Muzsikus lett belőle, minden icipici hamisságtól a falat kaparja. Ő azt mondja, nagyon sokat jelentett, hogy anyukája énekelt, függetlenül attól, milyen a hangja. :)
19/23 anonim válasza:
Borzasztóan énkelek! A 3 éves kisfiam minden este meseolvasás után "elvárja", hogy énekeljek még neki. Amúgy imádok énekelni, de most előszór élvezi valaki. Biztos vagyok benne, hogy nem árt neki, sőt! És táncolni is szoktunk, össze vissza ugrálunk, már az 1 éves kislányom is velunk táncol. Az a lényeg, hogy a gyerekek élvezik, nem az, hogy a Náncsi néni retyerutyája szerint árt e a fals hang a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!