3 és fél hós babámat kezdhetem el kóstoltani? Pl: reszelt alma levét. Mennyit lehet neki adni?
Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 16:38
1/8 anonim válasza:
Szerintem várj még vele, ne siettesd. Én 6 hónaposan kezdtem el kóstoltatni. Egy 3,5 hónapos babának még fejletlen az emésztőrendszere, túl sok anyag szívódik fel a belecskéin keresztül, amikre még nem áll készen a szervezete.
2/8 anonim válasza:
Ne adj neki még.Ha nagyon akarod akkor csak pàr kiskanàl erejéig.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ne. Ha tápszeres, akkor a 4 hónapot, ha a anyatejes, akkor pedig a 6 hónapot érdemes megvárni.
5/8 anonim válasza:
Ne kezdd meg el, van meg ideje. Arrol nem beszelve, hogy az reszelt alma leve fogja a hasat. Megkerdezhetem, hogy miert akarod mar hozzataplalni?
6/8 A kérdező kommentje:
Tápszeres. Tanácsolták anyák, tapasztaltak.
2009. dec. 9. 19:11
7/8 anonim válasza:
Én a helyedben nem kezdeném el, de ha nagyon akarod akkor a gyümilevekkel kezdjed, 1-2 kanállal adj neki csak először. Egy hétig csak almalé, aztán baracklé. Aztán utána jöhet a reszelt alma, vagy a 4 hós kortól adható bébiételeket is érdemes kipróbálni. Én csak 5 hós kora után kezdtem el a hozzátáplálást ( anyatejes a fiam ), ilyen sorrendben vezettem be a kajcsikat: almalé, baracklé, reszelt alma, üveges őszibarack, sárgapépa, krumpli, sütőtök, üveges banán-őszibarack. Ezeket variálom neki mindig, már 6 hónapos múlt. A lényeg a fokozatosság, mindig csak 1-2 kanállal kínáld meg, aztán ha nem lesz tőle baja ( pocakfájás, hasmenés, allergia), akkor mehet annyi amennyit megeszik belőle.
8/8 A kérdező kommentje:
1 hét 3 nap múlva lesz 4 hós pontosan. Így is korainak tartjátok?
2009. dec. 10. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!