Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A fogzás vagy az alma az oka?

Alaszka kérdése:

A fogzás vagy az alma az oka?

Figyelt kérdés
Kislányom 5 hónapos, a héten minden nap kapott már pici almát, és ezzel egyidejűleg jött ki alul egy fogacska éle. Napok óta minden nap van többször zöldes színű kakija. Az almától lehet vagy a fogzástól?
2011. nov. 15. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:

egyiktöl sem.

ebben a korban a gyomor elkezd átállni, megváltozik a formája is. mivel még anyatejet vagy tápszert kap nagymennyiségben ez teljesen normális.

ez a gyors emésztés egyik jele. az újszülötteknél ez túletetés jele is lehet, mert az epe nem képes lebontani a gyors anyagcsere miatt. de ebben az esetben csak a gyomor változása.

a lányom ebben a korban 4 hétig fosott kb napi 4-6 kaka volt, és szinte minden hígan kijött belöle.

doki egy fosásra való tápott ajánlott, hogy egy kicsi tápanyag maradjon benne, de azt mondta hogy folytassam a hozzátáplálást nyugodtan, de ne adjak semmi újat míg nem változik a kaka. 2 hét kellett hozzá, és ahogy a doki mondta, ez nem alergia a gyerekek többsége átesik ezen, van aki tovább tart van ahol nem is észrevehetö.

de azért az alma elsö dolognak nyeresn nagyon savas. megterhelö az is a gyomornak. ha már alma akkor föve, vagy inkább répa, krumpli, paszternákkal kezedeni.

2011. nov. 15. 11:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt mondta a védőnő, almával banánnal kezdjem....a banánt még nem mertem.
2011. nov. 15. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:

nézd csak itt egy másik kérdés hozzátáplálassal.

ebben is írtam.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

elsö vagyok.

2011. nov. 15. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!