Miért van az, hogy a párom jobban el tudja altatni a babát, mint én? Ennyire rossz anya lennék?
Szia!
Egyszerű a válasz, ahogy a saját testszagodat se érzed, úgy most a saját tej szagodat se. Na de annak a kis csöppségnek már olyan kis kifinomult orra van, hogy elég ha a felveszed rögtön kaját szimatol.
És mivel a férjednek nincs tejszaga így beletörődik abba hogy most alvás lesz.
egy három hetes apuka
Nyugi, nálunk ugyan ez a helyzet.
Nálunk apa az apa - bár szerintem ennek akkor jelentősége nincs.
Szerintem ez azért lehet, mert a baba érzi, hogy Te ideges, feszült (miért nem alszik, miért nem tudom elaltatni, miért sír....) és fáradt vagy.
A párod valószínű nyugodtabb természetű (mint nálunk) ez pozitívan hat a babára.
Ill. talán még attól is (már én erre is gondoltam) - párom nagyobb darab és talán ott nagyobb biztonságba érzi magát (átöleli a nagy karjaival...:)) De ez csak az én elméletem, nem is biztos, hogy így van.
Ne aggódj, nem vagy rossz anya:)
elsö válaszolóval egyet értek! nálunk is ugyen ez a helyzet :D csak én kitaláltam egy trükköt :D a cicin altatom el és kész :) próbáld meg te is még ha nem is szoptatsz lehet hogy sikerülni fog!
sok szerencsét :)
Hát, lehet, hogy valahol ez az oka, nálunk tuti nem-sajnos nincs tejcsi, így én csak a saját feszültségemre tudom fogni.
Második válaszoló voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!