Panellakás pici fürdőszobájában hogyan fürdessem a féléves bababámat? Nagyon mozgékony, forog, nem merem a mosógép tetején vetkőztetni, pelenkázni.
Sose a fürdőszobában csináltam ezt, pedig már másfél éves a lányom.
A pelenkát a szobában leveszem róla, csak a felső ruha marad rajta, így viszem törölközőbe csavarva a fürdőszobába.
Ott megengedem a vizet, addig levetkőztetem és beteszem a kiskádba.
Visszafelé csak nagyjából felitatom róla a vizet és szintén törölközőbe csavarva beviszem a szobába, ott kap pelenkát és ruhát.
A kádra van téve egy merev pelenkázó, azon van a törölköző, ott vár, míg a vizet kiengedem.
- megengedem a vizet
- közben a szobában levetkőztetem
- betekerem a törölközőbe
- beteszem a kádba
- törölközőbe csavarás
- es irány a szobába öltözni
:-))
én a nagykádban fürdettem, pici vízben, imádott benne lubickolni :)
vetkőztetni, öltöztetni a szobában az ágyon...
nekünk is van egy pelenkázó a fürdőszobába,születésétől ott vetkőztetem,törlőm,pelenkázom,öltöztetem.
Míg kicsi volt addig bevittem a pihiszékét abban becsatolva várta míg megeresztem a vízet,most meg már nagy(1 éves)és míg ersztem a vízet addig ő bedobál pár játékot a kádba a játékoskosárból vagy a mosógépet babrálja stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!