Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól adható joghurt, ill...

Mikortól adható joghurt, ill puding a babáknak? Pl. Danonino?

Figyelt kérdés
2008. júl. 20. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne azzal kezd!

Először próbálj neki natúr joghurtot v.kefírt adni egy kanállal,ha elfogadja másnap már 3 kanál és így tovább...

Ha nem tettszik neki akkor óvatosan túrókrémes,pici poharas termékkel lehet próbálkozni.Az erdei gyümölcsöseket és az apró magvasokat hagyd ki,mert allergiás lehet rá a baba.Olyan mint a Danonino csak nem jut eszembe a neve,banán,eper!,barack ízesítésű.Csak fokozatosan.Én a 7.-8.hónap körül adtam.

2008. júl. 20. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
16%
szia!! nekem a védőnőm azt mondta nyugottan adhatom már neki !!8 hónapos!!én már addatam millikrémtúrótól kezdve kindertejszeletig minden ilyen finomat!! de csak módjával!!nehogy elhízzon tőle mert könnyen rákapnak!!de mindenki máskép vélekedik ahogy te érzed ha akrsz adjál neki bátran de ha ugyérzed még nincs itt az ideje akkor hagyd még majd későb!!sok sikert!!:)
2008. júl. 20. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
13%
Én majdnem nyolc hónaposan kezdtem el adni, de először natúr joghurtot kevertem ki gyümölcspürével, aztán túrót is. Most kilenc hónapos, már kapott pudingot is, nagyon szereti, de azért azzal nem szabad túlzásba esni, mert azok csokisak vagy vaníliásak általában és nagyon cukrosak.
2008. júl. 20. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Szia!Én egy éves koráig nem adtam a lányomnak semmi ilyesmit, most 7 hónapos a kisfiam és Neki sem tervezek.De van egy csomó babjoghurt meg puding, olyan 9 hónapos korától azt adtam neki.De ez csak az én véleményem.
2008. júl. 20. 22:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A lányom 6 hónapos,szopizik,de eszik már sok mindent.Akkor még várok 2-3 hónapot.

2008. júl. 21. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!