Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Danonino joghurtot hány...

Danonino joghurtot hány hónapos kortól lehet babáknak adni?

Figyelt kérdés
Ezzel is meg kell várni a 8 hónapot? Ha igen, akkor miben különbözik a sima joghurttól?
2009. szept. 25. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia !

Én ugy tudom 10 hónapos kortól!!

de én a fiamnak már adtam 7 hósan is semmi baja nem lett ,nagyon szereti csak az a baj hogy olyan picike hogy megenne belőle akár négyet is!

üdv egy 13 hós babuci anyucija

2009. szept. 25. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:
28%
Az enyém a túrórudit is eszi 5 hónapos korától. Semmi baja nincs tőle. Nekünk is adtak anyáink már mindet 4 hós korunktól,/aki nem volt anyatejes/ csak most nem szabad adni nekik semmit csak tápszert meg tejpépet. Sok olyan gyerek van aki sajna kis esetlen, nem bírja magát tartani, mert nincs energia. Az egyik ismerősöm minden etetési szabályt betart és nem győzik a gyereket az orvoshoz hordani, meg gyógytornára. Mindenki mondja neki, hogy éhes az a gyerek de nem hiszi el, nyomja bele a tápszert meg az instant tejpépet...
2009. szept. 25. 11:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Az evéssel szerencsére nincs gond, mindent megeszik, amit adok neki (7hós). Csak nem tudom, milyen joghurtokat lehet majd neki adni. Köszi, jó babázást
2009. szept. 25. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Kisfiam most lesz kilenc hónapos. én csak natúr joghurtot adok neki friss gyümölcsel összekeverve. vagy túrót gyümölcsel.

egy éves koráig nem szeretnék adni neki ízesitett joghurtot meg más tejterméket. ráér még szerintem. nem akarok úgy járni hogy aztán majd csak azt eszi meg. mert sok ismerősöm van igy hogy alig eszik a gyereke de az ilyen nassolnivalók azok mennek.

úgyse tudom kikerülni ha nagyobb lesz. addig is inkább gyümölcsöt adok neki.

2009. szept. 25. 13:01
 5/5 anonim ***** válasza:
41%
Jó az elmélet, csak ha hazaviszem anyukám mindig megeteti valamivel, és utána követeli pl a rudit.
2009. szept. 25. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!