Létezhet hogy egy alig 3 hetes baba már forog?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm azt mondja az ő 3 hetes fia, ha leteszi hasra már fogja magát és oldalra visszafordul, ha az oldalára teszi akkor meg hasra. Sőt azt mondja már 1 hetesen letette a kiságyba, mire ment be hason volt és feljebb mászott. Nem tudom nekem ez fura, az is hogy forog, de az hogy feljebb mászott 1 hetesen az még inkább. Az én lányom 1 hónapos múlt, de ilyeneket még nem csinál. Létezik ilyen???2014. febr. 4. 12:50
11/13 anonim válasza:
Az ágyban hasra letéve nekem is vándorolt jobbra balra már 3hetesen bőven.Sőt totál meg is fordult már a másik irányba.Oldalról simán visszaborul a hasára,az nem forogni tudás.És mivel teljesen alattuk van a lábuk béka pózban,így amiatt oldalra is tolhatja magát.Az forgás,ha hasról teljesen hátra fordul és azt baj ha tudja 3hetesen,azt 2-3hónapnál elöbb nem szabad tudnia.
12/13 anonim válasza:
ha feszes az izma, akkor megtartja magát, és mivel a feje súlya a testéhez képest túl nagy- ugymond a feje lehúzza oldalra, vagy elbillenti.
De ez még nem tudatos mozás, az később jön.
Nekem fiam a fejét tartotta nagyon hamar, pedig jóóóó nagy feje volt-már három hetesen. Én is vittem egyből dévényeshez, és mondta is, hogy majd foglalkozunk vele 6hetes korágól, mert tisztára be voltak feszülve a nyakizmai és azokat ki kellett lazítani. Ez 5alkalom dévényezéssel sikerült, elmult kb 2,5hós korára. 3,5hósan kezdett el forogni- már szépen ahogy kell.
13/13 anonim válasza:
az én babám 15 napos és már most oldalra fordul és alszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!