Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezhet hogy babám kimondja...

Létezhet hogy babám kimondja a baba szót?

Figyelt kérdés
8hós és persze nem tudtosan hanem gajdol és már többször hallottam tőle.Az apja azt mondja csak képzelődöm
2010. ápr. 14. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Előfordulhat.Ebben a korban már mondanak,néha szavakat.De ez még nem tudatos beszéd.
2010. ápr. 14. 10:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Biztosan nem tudatos, de simán mondhatja:) Valószínűleg ezt hallja gyakran, és utánozza. A fiamnak is megy az aja, meg a baba:) Mondd neki gyakran, és mutasd közben képen, vagy tükörben, gyorsan megtanulja, és nem csak utánozni fog, hanem tudatosan mondja is:)

Jó babázást!

ҝ

2010. ápr. 14. 10:46
 3/4 anonim ***** válasza:
9 hónapos a lányom kb 7 hós kora óta mondja baba aba tata.Akkor még nem volt tudatos viszont amikor meglátja magát a tükörbe és felkiált h baba és amikor a nagyapját meglátja mindig mondja tata szóval én szerintem simán lehet.
2010. ápr. 14. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 8 hós kora óta mondja, hogy baba, tita (cica),tátá (pápá). Persze csak akkor, ha akarja. Tátát csak apucinak mond, és integet neki. 9 hónapos babucika
2010. ápr. 14. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!