Létezhet/előfordulhat olyan, hogy egy 1-2 hetes pici baba, már szinte teljesen átaludja az éjszakát?
Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 09:27
1/10 anonim válasza:
Kislányom hat hónapos, két hetes korától átalussza az éjszakát. Este nyolctól reggel hétig alszik.
2/10 anonim válasza:
Nekem átaludtA 1 HÓS KORÁIG 4-5FELE KELT FEL ESTE 7TŐL.Most 3 hós és 2-ig alszik csak, használd ki, és pihenj.Ha éhes, úgyis felkel.
3/10 A kérdező kommentje:
Huhh de jó akkor neked/nektek! Gratula hozzá! :-))
2008. nov. 26. 09:40
4/10 A kérdező kommentje:
Még van kb. 5-6 hetem a szülésig, csak érdeklődtem. :-))
2008. nov. 26. 09:40
5/10 anonim válasza:
Azért ebben ne reménykedj ilyen korán, nagyon ritka. Az én fiam 1 hónaposan hagyta ki az egyik éjszakai felkelést, és két hónaposan a másodikat. És mindenki el volt ájulva, hogy milyen jó baba. Mert sok picike még 1 éves koráig is felkel (igaz, szerintem akkorra már le lehet őket szoktatni róla, mert nem az éhség miatt kelnek fel). De persze van ilyen, csak elég ritka. És nem megijeszteni akarlak, de ha 1-2 hetesen egyszer sem ébred fel éjjel, akkor nem árt a védőnőnek szólni, hogy nézzen rá, nem sárga-e, mert akkor aluszékonyabbak a babák. De ha nem sárga, akkor nincs semmi gond :)
6/10 anonim válasza:
A kislányom 4 hónapos koráig átaludta az éjszakát.
Azóta éjjelente kb. 4 - 5-ször ébren van. Fújja a nyálát, énekel, hasrafordul és rámnevetve huncutkodik. Majd nehezen visszaaltatom. Napközben sem hajlandó 20 percnél többet aludni. SZóval egész nap játszana, mászna a játékok után.
8 hónapos lányka anyuja
7/10 anonim válasza:
Az én kislányom 2 hónapos korától alszik este 9-10-től reggel 6-7ig,most 3 hónapos.
8/10 anonim válasza:
A nagy fiam 2 hetes kora óta,a pici 8 hetes kora óta alussza végig az éjszakát.Tehát van rá esélyed...Sok sikert,könnyű szülést.
9/10 anonim válasza:
az én lányom már első naptól átalussza az éjszakákat hála égnek! már a korházban tudam szunyizni:) és azota is igy van most 7 honapos. 20-8 ig alszik
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, huhh de jó nektek! :-))
2008. nov. 27. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!