Quinny Buzz és Abc Design Cobra vagy 3 Tec közül melyiket választanátok?
quinny
magasan viszi a pálmát minden kocsi felett, csak az nem tudja,akinek nem volt.
szerintem felejtsd el az abc, hauck,graco....sz.rt se érnek.
Quinny Buzz. Szuper kocsi!
A mózest 7 hónapos koráig használtuk, kényelmes, van benne matrac, van hozzá lábzsák ha fúj a szél vagy hideg van ne fázzon, szúnyogháló ha kint altatod a babát, esővédő ha esik.
Hordozóra is jó a mózes esővédője, hatalmas a hordozó, nem kell 4 hónapos korában másikat venni amikor a tescosat kinőtte, de még ülni nem tud és a 9-18 kg-os hatalmas még neki, mosható a huzata seperc alatt le lehet venni fél nap alatt megszárad, van hátul tároló rekesze, könnyű, pihenőszékhelyett is jó.
A sport része kényelmes kipárnázott nem fázik benne a lányom, nem kell alá + plédet tenni, a válpánton van szivacs hogy ne vágja be a nyakát, nem csúszik ki belőle, menetirányban és magammal szembe is fordítható, könnyű mosni, kupoláját feljebb lejebb lehet állítani a baba magasságához. Ehez is van szúnyogháló esővédő.
Karfája levehető, nyitható könnyen jobra vagy balra.
Váz seperc alatt kinyílik magától mivel hidraulikus, csak rákattintod a mózest vagy a hordozót vagy a sportrészt és már mehetsz is, kerekei levehetők így kis helyen is elfér. Van rajta táska amibe lehet pakolni.
Szuper kocsi, ilyet vegyél, nem fogod megbánni, szép divatos, mindenki megcsodálja. A háromkereű szerintem jobb, könnyebben irányítható.
Egyértelműen Quinny.
Szerintem a babakocsi egy olyan dolog, aminél fontos a jó minőség. Saját tapasztalatból mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!