3 és fél hós babám 7300 gramm és 62 cm...3900 gramm volt a születési súly. Csak anyatejet kap, nem bukós baba (szerintem nem eszi túl magát) ugy nem túl sok ez a bő 7 kiló?
Figyelt kérdés
Boldog, kiegyensúlyozott baba, 4 óránként eszik, 5ször egy nap, az éjszakákat 2 hetes kora óta végig alussza --> éjjel nem eszik. 2008. júl. 18. 07:54
1/4 anonim válasza:
Hát az biztos hogy szép nagy baba lehet, de mivel majdnem 4 kilóval született ezért lehet ekkora a súlya.
Az én kisfiam 6 hónapos, bébiétel eszik már 3 hónapja, és csak 6560 gramm. Attól is függ, hogy ti "mekkorák" vagytok szerintem. Mi mindketten vékonyak vagyunk, a kislányom is az, és most az öcsi is ilyen. Szerintem nem "dagi" a babád, ebben a korban még egyen igény szerint, én úgy gondolom.
További boldog babázást kívánok.
2/4 anonim válasza:
Az én 3 és fél hós kislányom 5600gramm és 60cm, hozzá képest nagy baba.Pedig ő sem volt pici, 3650grammal született, és ő is 5x eszik egy nap, és éjszaka ő sem eszik már két hónapja.Állítólag a hízási ütem 4hós korukban elkezd lassulni, és 6hós korukra kell megduplázni a súlyukat.
3/4 anonim válasza:
Az én 3 hónapos lányom 6300 gr és 66 cm. 3200gr-55cm-rel született :) De még egyszer felkel éjszaka és bukós baba is... Szerintem tökéletes a méret :) Főleg, ha boldog és kiegyensúlyozott. Mi is azok vagyunk. Sok boldogságot ;)
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem.En ugy gondolom baba fuggo es amit elottem irtak termeszetesen az is szamit hogy ti milyenek vagytok.Gondolom en.Viszonyitas keppen(bar az en babam joval fiatalabb:-)) )5hetes kontrolon voltunk hetfon 5kg 58 cm. 3490volt a szul.sulya es 51cm.En nem aggodom hogy kover lesz hiszen meg annyit nonek,meg par ev mulva sokat lehet majd tenni erte hogy ne legyenek azok.Ja,csak anya tejet kap.Jo babazast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!