Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 és fél hós babám 7300 gramm...

3 és fél hós babám 7300 gramm és 62 cm...3900 gramm volt a születési súly. Csak anyatejet kap, nem bukós baba (szerintem nem eszi túl magát) ugy nem túl sok ez a bő 7 kiló?

Figyelt kérdés
Boldog, kiegyensúlyozott baba, 4 óránként eszik, 5ször egy nap, az éjszakákat 2 hetes kora óta végig alussza --> éjjel nem eszik.
2008. júl. 18. 07:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát az biztos hogy szép nagy baba lehet, de mivel majdnem 4 kilóval született ezért lehet ekkora a súlya.

Az én kisfiam 6 hónapos, bébiétel eszik már 3 hónapja, és csak 6560 gramm. Attól is függ, hogy ti "mekkorák" vagytok szerintem. Mi mindketten vékonyak vagyunk, a kislányom is az, és most az öcsi is ilyen. Szerintem nem "dagi" a babád, ebben a korban még egyen igény szerint, én úgy gondolom.

További boldog babázást kívánok.

2008. júl. 18. 08:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én 3 és fél hós kislányom 5600gramm és 60cm, hozzá képest nagy baba.Pedig ő sem volt pici, 3650grammal született, és ő is 5x eszik egy nap, és éjszaka ő sem eszik már két hónapja.Állítólag a hízási ütem 4hós korukban elkezd lassulni, és 6hós korukra kell megduplázni a súlyukat.
2008. júl. 18. 09:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én 3 hónapos lányom 6300 gr és 66 cm. 3200gr-55cm-rel született :) De még egyszer felkel éjszaka és bukós baba is... Szerintem tökéletes a méret :) Főleg, ha boldog és kiegyensúlyozott. Mi is azok vagyunk. Sok boldogságot ;)
2008. júl. 18. 10:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.En ugy gondolom baba fuggo es amit elottem irtak termeszetesen az is szamit hogy ti milyenek vagytok.Gondolom en.Viszonyitas keppen(bar az en babam joval fiatalabb:-)) )5hetes kontrolon voltunk hetfon 5kg 58 cm. 3490volt a szul.sulya es 51cm.En nem aggodom hogy kover lesz hiszen meg annyit nonek,meg par ev mulva sokat lehet majd tenni erte hogy ne legyenek azok.Ja,csak anya tejet kap.Jo babazast.
2008. júl. 18. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!