Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tudnék Debrecenben jó...

Hol tudnék Debrecenben jó áron venni baba ruhákat, őszit és télit,74/80-as méretűt? Most 68-as méretű kell neki.6 hónapos lesz 2 hét múlva, és 67 cm,6800 gramm.

Figyelt kérdés
Kabát vékonyabb/vastagabb, kardigán, pulóver, kantáros vastagabb overál, nadrág, bemelegítő stb. Hol vannak most akciók? Tesco? Bababoltok? Turi? Előre is köszönöm!
2010. júl. 18. 09:02
 1/7 anonim ***** válasza:
C&A
2010. júl. 18. 09:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Kislány vagy kisfiú?
2010. júl. 18. 10:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Én 90%-ban csak a Tescoban vásárolok. Mindig van valami akció, és nagyon jó minőségűek is, meg pont úgy áll a babán, mintha rá varrták volna.

De vettem már nagyon jó dolgokat turiban is. A zsibivel szemben van az egyik boltjuk, a másik meg a Füredin az Ázsia mögött. Tele van használatlan bébicuccokkal! Csak ki kell fogni, h találj az elképzelésednek valót. V

2010. júl. 18. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:

C&A

Ott le tudod vásárolni, ha van DM-es kuponod.

Mi tavasszal onnan vettünk a kislányomnak tündéri dzsekit féláron.

2010. júl. 18. 12:10
 5/7 A kérdező kommentje:
A zsibivel szembeninek mi a neve? Kislány. Sajna dm-es kuponom nincsen, még a kártyát se küldték ki, pedig már több, mint fél éve ki kellett volna!
2010. júl. 18. 12:49
 6/7 anonim ***** válasza:
ELSŐ VAGYOK:Dzseki most is van a C&A-ba,2000ft,rózsaszín és fehér van,több fajta,szerintem nagyon jók.kimaradt tavalyról.a Cora mellettibe láttam
2010. júl. 18. 13:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm és vajon meddig lesz akció a c&a-ban?
2010. júl. 18. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!