Egy 34 hétre születtet baba 1380 grammal 11 nap alatt 1400 gramm ez elég?
Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 19:18
1/5 anonim válasza:
Most 1400 gramm?
A babák általában 10 naposan nyerik vissza a születési súlyukat, mert az első néhány napban csak fogynak.
Úgy tudom, hogy a kis súlyú babák hamarabb utolérik magukat. Már otthon vagytok? Vagy még a kórházban?
A legfontosabb, hogy sokat pihenj, szopizzatok amikor csak éhes, akár másfél-két óránként.
Minden jót és gyors hízást kívánok!
2/5 anonim válasza:
visszanyerte a születési súlyt, tehát jó. az én kislányom 35. hétre született, ő is kb ennyit gyarapodott első napokban.
3/5 anonim válasza:
Kérdező!
Szerintem ez így rendben van,de ha aggódsz,akkor kérdezd meg a dokitokat.Kórhazban van még ugye?vagy már hazamehetettek?
4/5 anonim válasza:
Ez így rendben van, csak az a baj, hogy ilyen pici babáknál nem ez a legfontosabb (persze ez is nagyon sokat számít!) Tudom, mert én is eltöltöttem pár hetet PIC-en.... Kitartást kívánok és sok sok nyugalmat, türelmet a pici felé! Legyél vele amennyit csak lehet és reméelm, olyan kórházban vagytok, ahol megengedik a kenguru módszert! Azt használd ki!!!!!
5/5 anonim válasza:
Mi 1800 gr-mal születtünk,és 9 naposan mikor hazahoztam a kórházból 2100 volt,de ő nem veszített a súlyából semmit sem az inkubátor miatt,és szopizott is rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!