Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiú vagy kislány felé...

Kisfiú vagy kislány felé húzott jobban a szívetek amikor megtudtátok, hogy babátok lesz? Végül aztán mi lett?

Figyelt kérdés
2009. dec. 4. 13:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Mi a 24. héten tudtuk meg, hogy fiúnk lesz, addig lányt szerettünk volna mindketten. Én még egy picit sírtam is, mikor mondták, hogy fiú. Nehezen barátkoztam meg a gondolattal. Nálunk anyám is azt mondta, hogy lánynak kell lennie, mert már 2 fiú unokája van (tesómék révén).

Apát kérdezte a szonográfus nő, hogy mit szeretnénk, erre ő mondta, hogy lányt, lányt... A nő csak annyit mondott, hogy akkor lehet próbálkozni mégegyszer... :))

Azóta megszületett a tündéri kisfiúnk, nem cserélném el semmi pénzért. Azért bízom benne, hogy a második kislány lesz, de ha nem, az sem baj.

Egyébként ez nálunk érdekes. Tesóméknak is 2 fiúk van. A párom tesójáék is most várnak babát, a napokban derült ki, hogy fiú lesz ő is. (A páromék hárman vannak fiú testvérek, az apjuk meg is jegyezte, hogy ő sem tudott lányt csinálni, a fiai sem tudnak.)

2009. dec. 4. 14:30
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi is lányt szerettünk volna,az is lett.Szeretnénk majd még egy babát és lányt.
2009. dec. 4. 14:57
 13/19 anonim ***** válasza:

Fiúra készültünk, meg voltunk róla győződve, hogy kisfiú lesz. 26. héten jött a nagy hír, hogy kislány! Bennem azonnal az volt, hogy mi más is lehetne, hogy is képzelhettem, hogy fiam lesz, mikor a lelkem mélyén mindig is lányra vágytam igazán.

A férjem imádja, nem tudnánk helyette fiút képzelni.

Majd a második... :):)

2009. dec. 4. 14:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Kislányt szerettem volna fiam lett. El sem tudom képzelni milyen lehet egy kislánnyal, és persze oda nem adnám ezer lányért sem...:) majd meglátjuk a kistesót...
2009. dec. 4. 16:10
 15/19 anonim ***** válasza:

Eleve kislányt szerettünk volna, arra is "dolgoztunk".

Van egy tündéri kislányom holnap lesz 6 hónapos!!! :D Az apját már az ujja köré csavarta, ahogy a nagyapját is :D A kisfiúk már most odavannak érte a házból :D Ajaj

2009. dec. 4. 16:27
 16/19 anonim ***** válasza:

Én kislányt szerettem volna először.

Amikor kiderült,hogy kisfiú,annyira sírtam,hogy a vizsgáló előtt ülők azt hittek,hogy valami baja van a babának.

Nagyon csalódott voltam:(!

A 2.babának is csak lány neve volt,de ő is kisfiú!

Ma már egyiket sem bánom:)!

Főleg azért nem,mert én is elég fiús kislány voltam,szinte csak autókkal játszottam.

El nem tudnék képzelni magam mellett 2 szoknyás,rózsaszín,babás kislányt!

2009. dec. 4. 16:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Mind a két terhességemnél kislányt szerettem volna, és lányaim is lettek. Még szeretnénk egy harmadik babát is és most is inkább lányt szeretnék. De természetesen a fiút is ugyanannyira imádnánk.
2009. dec. 4. 17:14
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia

Én nagyon kislányt szerettem volna,a párom meg kisfiút,de persze ő azt mondta,hogy neki mindegy,csak kisbaba legyen...:)

Nagyon izgultam,hogy lány legyen a hasamban,és már alíg vártam,hogy elmenjünk 4 D-s uh-ra,ahol is megmondták,hogy biztos,hogy lány..:)

Előszőr,mikor megláttam a képen a babámat,akkor azt hittem,hogy kisfiú,mert a két lába közt volt egy kis izé,amit a fütyijének hittünk,és már majdnem sírtam...

Már-már könnybe lábadt a szemem,mikor megkérdeztük,hogy mi van a lába közt..:) Hát szerencsére nem fütyi volt....:)

Szóval szerencsére kislányunk lett,akit nagyon imádok.!!!

Amúgy mondtam,hogy másodiknak jöhet majd egy kisfiú is,de azért én nem bánnám,ha az is majd kislány lenne...:)

2009. dec. 4. 17:37
 19/19 A kérdező kommentje:
Én is csak kislányt tudtam elképzelni.Nagyon boldog voltam amikor megmondták,hogy az lesz.Az apukája inkább fiúpárti volt,de nem kellett sok idő és teljesen levette a lábáról...Igazi csaj!!A mosolyával már most tud hódítani!!!
2009. dec. 4. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!