Izgultatok, hogy kisfiú vagy kislány? És milyen volt, amikor megtudtátok?
Én fiút vártam illetve szerettem volna.
Mikor megtudtam hogy kislány bevallom elsírtam magam:S Aztán mikor kijöttünk az uhról bementünk egy bababoltba és vettem pár rózsaszín rucit.:) Majd a következő talán fiú lesz, de ha nem az se baj.
Én az első perctől kezdve izgultam miatta. Örültem volna, akár kislány, akár kisfiú, de azért szerintem jobb tudni. Már csak a vásárlások miatt is :)
Vártam a 12 hetes UH-t, nem látták. 18 hetesen sem. Pestre küldtek genetikára a 20. héten, még ott sem lehetett látni.
26. héten voltunk 4D-n, ott 80 %-ra mondták, hogy kislány lesz, de keresztben fekszik, háttal a külvilágnak, így se dvd, se fotó nem tudott készülni. Tegnap, 27+2-n megint elmentünk a Párommal 4D-re, még mindig ugyanúgy fekszik, de most már 100%-ra mondták, hogy kislány :) Mindketten nagyon örültünk!
Nekem a terhesség elején volt egy álmom, hogy kislányom lesz. De azóta semmilyen megérzésem nem volt. Mindkét oldali nagyszülő kislányt szeretett volna, a Párom inkább kisfiút, nekem mindegy volt. De most már nagyon jó tudni a nemét.
Vásárlásnál törekedtünk az uniszex színekre, sárga, bézs, fehér, halványzöld.
Te már tudod a baba nemét?
Én 19 hetesen tudtam meg 4d-n. Hát jó hogy feküdtem, mert lehet összeestem volna. :)
Kislányt szerettünk volna, de a dokinő mondta hogy: jé, ott a kukac, látja. Hát én nem láttam, gondoltam akkor ott sincs, ha én nem látom. De visszapörgette és megmutatta.
Kellett egy nap, hogy őszinte legyen a mosolyom, de Imádom Őt!!!
Nagyon várom. 22 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!