Izgultatok, hogy kisfiú vagy kislány? És milyen volt, amikor megtudtátok?
27 hetesen mentünk 4D-re, és előző este azért fohászkodtam magamban, hogy ne legyek túlzottan csalódott, ha kislány lesz, annyira fiút szerettem volna. Az első percben megmutatta a szonográfus, hogy kislány! Én meg majdnem elbőgtem magam... De nem ezért, hanem mert az villant át az agyamon, hogy milyen anya vagyok én, hogy ilyen hülyeséget kértem az égtől tegnap este, ahelyett, hogy egészségért imádkoztam volna. Ahogy megláttam a pofiját az uh-n, minden kétségem elszállt: én kislányos anyuka vagyok! De mi lesz, ha következő fiú lesz?... :)
Egyébként már 7 hónapos, ő nevében is kívánok mindenkinek bármilyen nemű, de egészséges kisbabát, és könnyű szülést, sok boldogságot!
Izgultunk, vártuk, hogy végre kiderüljön. Mi mindketten kislányt szerettünk volna, világ életemben mindig kislányra vágytam, valahogy el sem tudtam magam képzelni fiús anyukának. De egy ideje már éreztem, hogy pedig fiú lesz. Aztán 19 hetesen voltunk 4d-n, és ott biztosra mondták, hogy fiúcska lesz. Nem lepődtem meg, mert már éreztem, de azért akkor reméltem, hogy megcáfolják a megérzésem.Kellett kis idő, de mostmár nem is emlékszem, hogy kislányt szerettem volna. :) Már nagyon várom, hogy végre a kezembe foghassam a kis kukacosomat, már nem sok idő.
38 h km
Én nagyon reménykedtem benne,hogy fiú lesz,olyan szinten,hogy lány neven nem is gondolkodtam,28 hetes voltam amikor a doki mondta,hogy fiú,kérdeztem,hogy ez mennyire bizti,mondta,hogy 100 % annyira boldog voltam,el is sírtam magam :)
Most ismét babát várok,még nem mutatta meg magát a kiscsaj :) jaja,most azon vagyok,hogy ő kislány legyen,remélem ez is bejön,ha nem akkor sem leszek csalódott,de most fiú neveken nem gondolkodom :)))
Szia!
Szerintem a nők 90%a kislányt szeretne első bébinek,és ezzel én sem voltam másképpen.Sőt meglepő módon a párom is így volt vele.Nézegettük a neveket a kislánynak Emma Lili lett volna a neve ez tuti volt és biztos voltam benne,hogy az is lesz.Fiú nevet nem döntöttünk még volt pár esélyes,de még nem volt meg az igazi.Aztán bementünk a 18 hetes UH-ra és a doki mondja:- Ott van!Még mindíg fiú!
Mi meg csak lestünk hirtelen és teljesen ki volt,hogy azt gondolta mi már tudjuk,de nem volt gond mert szerettük volna tudni csak olyan váratlan volt :)
Erre a párom viccesen beszólt semmi gond akkor is Emma Lili lesz.Hát hagy ne mondjam hogy kitört a röhögés :D
Haza felé kicsit nem is az hogy szomorú voltam,hanem fura érzés volt.De aztán hazaértünk és megmozdult először és minden elmúlt,csak az öröm van azóta is.Alig várjuk.Főleg hogy azóta keresztfiúnk is megszületett 10 napos és hihetetlen volt kézbe venni.
Úgyhogy igazából én örülök nagyon,hogy első bébink fiúka.
A névvel még hadilábon állunk,de már csak két név van Bence és Máté ...Majd csak döntünk még van időnk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!