Kisfiú vagy kislány felé húzott jobban a szívetek amikor megtudtátok, hogy babátok lesz? Végül aztán mi lett?
először lányt.mindketten,aztán fiú lett,és imádjuk.
most megint lányt vártunk,lányt is jósoltak az ultrahangon.Aztán fiú lett.amikor megtudtam őszintén meg mondom a kardomba dőltem,és kijött a könnycsepp is,de ebben a pillanatban hevesen elkezdett rúgkapálni a fiam bent,mintha mondaná,hogy hova,fiú vagyok de azért tessék szeretni.Elszégyelltem magam és azóta alig vártam,hogy megszülessen a fiam.Ha lesz harmadik,már fiut várok.egyik fiamat sem adnám 10 lányért sem.
Mindig is egy eleven, égedelem kisfiút szerettem volna. Még bőven nem vártam babát, amikor már egy rosszcsont kisfiúról álmodoztam...
Aztán, amikor az anyósom megtudta, hogy babát várunk, csak annyit mondott: nagyon örül neki, de ha lehetne, inkább fiú legyen, ugyanis lányunokája már kettő is van, fiú meg még nincsen... (A párom előző házasságából két lány született.)
A párom nem nyilatkozott, de utólag bevallotta, ő is fiúért szurkolt.
Mondanom sem kell, ezek után a picikémnek "nem volt választása"... Kisfiú lett, és maradéktalanul teljesítette a kívánságainkat. Olyan eleven, akkora rosszcsont, hogy minimum két ember kell mellé egyszerre... Most 21 hónapos.
A következő porontynak már könnyebb dolga lesz. Egy második rosszcsont kisfiúnak ugyanúgy örülünk majd, mint egy tündéri pici lánykának... :)
Kislányt szerettem volna, és mondogattam is, h biztos kislány lesz. El sem tudtam képzelni, h fiú legyen.
A párom pedig végig azt állította, h kisfiú.
Mikor az Uh-on azt mondta a doki, h kisfiú, teljesen ledöbbentem. Kellett egy hét mire megbarátkoztam a gondolattal.
Ma már 3 lányért sem cserélném el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!