Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit vegyek a lábára itthonra?...

Mit vegyek a lábára itthonra? 9,5 hónapos kislányom elindult!

Figyelt kérdés

Itthon sok helyen járólap van, elég hideg.

Melyiket vegyem? Puhatalpú (Cinege vagy Liliputi), szilikon talpas vastag zokni, vagy szandál (Dd step vagy Elefanten)???

2014. jan. 24. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Én a vastag zoknira szavazok.
2014. jan. 24. 18:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Vastag zoknit. A cipőt leveszi a lábáról könnyen.
2014. jan. 24. 19:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekünk ugyanez van, a védőnő szandált ajánlott, hátul zártat. Vettünk is és kis szenvedés után hordja, de még nem egész nap. Nem tudja levenni a lábáról, egy ekkora gyerek még ilyet nem tud, legalábbis az enyém.:)
2014. jan. 24. 19:14
 4/8 anonim ***** válasza:
9hós és nekem is most indult el :) én csúszás gátlós zoknit adok rá :) meg kaptunk kis cipőt azt is rá szoktam adni hogy szokja (utálta kisebb korában)
2014. jan. 24. 19:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha hideg a járólap, cipőcskét. Vagy valami megkötőst, amit nem tud lehúzni, vagy csatos szandált. Azt a 2 éves bölcsődés gyerekeink sem tudják leszedni. Azért is jobb, mert nagyon sokkal nehezebben vágódik el benne, márpedig nagy sírás lesz, ha a járólapon megcsúszik és ne adja az ég lefejel valamit. Ezen a szilikon se sokat segít.

Esetleg vastag zokni és

2014. jan. 24. 19:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekünk Cinege puhatalpùnk volt, 15-ös làba volt mikor elindult, màst nem is kaptunk :-)...

(most is csak 17-es nem egyszerű cipőt venni... )

2014. jan. 24. 20:15
 7/8 anonim ***** válasza:

9,5 hónaposan?

Az elég korai, mindenképpen bokafogós szandál ilyen esetben.

2014. jan. 24. 22:47
 8/8 anonim ***** válasza:

Liliputi tökéletes, nálunk a zoknit már 8 hónaposan is levette, ezt nem tudta leműteni magáról.

A mi gyerekorvosunk (2 is van) + a férjem (ő is orvos) nagyon nem javasol otthonra szandált.

2014. jan. 25. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!