3 hetes a kislányom és csak hason szeret aludni. Mennyire biztonságos így altatni?
Figyelt kérdés
Légzésfigyelőnk van bár nem tudom, hogy mit csinálnék ha beriasztana.2014. jan. 23. 09:16
1/9 anonim válasza:
Teljesen biztonságos, a fiam csak hason aludt :)
Nekünk adtak oktatófilmet a légzésfigyelőhöz.
2/9 anonim válasza:
Biztonságos. Az én hármam is hason aludt, légzésfigyelőnk sem volt. A kórházban is azt mondták, inkább hason aludjon.
3/9 anonim válasza:
Nővérem lánya szintén csak hason aludt babaként. :D Semmi gáz nem lett belőle.
28N
4/9 anonim válasza:
a fiam meg a lányom is hasonalvók voltak, semmi bajuk nem lett (és akkoriban még légzésfigyelő sem volt... de ha nektek van, akkor legalább nézz utána, mit is kéne tenni vészhelyzetben)
5/9 anonim válasza:
Nincs és nem is volt soha légzésfigyelőnk, ellenben mindhárom gyermekem a kezdetektől fogva csak hason szeretett aludni. Szerintem teljesen biztonságos.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. jan. 23. 09:48
7/9 A kérdező kommentje:
Én is láttam az oktatófilmet, de vészhelyzetben élesben a saját gyerekemmel nem tudnám, hogy mit csinálnék, ill. hogy jól csinálnám e. Remélem, hogy soha nem lesz rá szükség!
2014. jan. 23. 09:50
8/9 anonim válasza:
Az enyém is újszülött korától hason aludt, máshogy nem volt hajlandó. (Háton meg nagyobb a félrenyelés és fulladás veszéye, oldalt meg rossz a gerincének. - Sajnos mindig van min parázni.)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2014. jan. 23. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!