Elalvás után egy ideig köhög a kislányom, majd abbamarad és alszik. Mi lehet a baj?
És porlasztani sem szoktad ilyen nyálkás időben, mint most? Nekem meggyőződésem, hogy az idő is rátesz egy lapáttal....
És miért csak alvás közben van ez?
Az orrocskáját szívjad, - Sterimar v.bármilyen tengervizes cucc 3-5 perc pihenés a befújás után - aztán szívd ki.Valószínű,h.le van tapadva neki a váladék,és hátracsúszik s ez ingerli a köhögést.Emeld meg az ágyát a fejénél (két könyv pl.),szellőztess,és ha nem hurutosan köhög,Sinecod-ot lehet neki adni.(ezt sztem csak orvos írhatja fel).Ne legyen 21 foknál több,ha van hidegpárásítód,Salvus vízzel töltsd meg,és azzal párásíts.
Az orvos mit mondott?Nekünk szakasztott ez volt a bölcsiben,nem akarlak elkeseríteni,de mi szeptembertől-májusig "szívtunk",állandóan beteg volt a fiam.(Addig semmi baja sem volt soha, 2,5 évesen ment bölcsibe).A dajkák nekünk is mindig mondták,h.nem hagyja aludni a gyerekeket,mert köhöhg,de amig valaki úgy viszi a gyerkőcét bölcsibe(és tudom,h.nem mindenki tud vele otthon maradni,de akkor is így van),h.beteg,ez addig így lesz.Vagyonokat költöttünk orvosra,gyógyszerre,sóbarlangra stb.,majd rájöttünk,h.ez van,ha a gyerek közösségbe kerül...Egyetek sok almát,nekünk alig akar enni a gyerek,én összeturmixolom neki a banán-alma-narancs-mandarint, csak így eszi meg.Ja és kevesebb tejes dolgot,mert az sem jó a légúti betegségeknek.És türelem...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!