Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinálnátok a helyemben?...

Mit csinálnátok a helyemben? Keressek másik orvost?

Figyelt kérdés
Kislányom 3 hónapos. 2 hétvégén csipásodott a jobb szeme, kaptunk rá szemcseppet. (tobrex) elmúlt neki. Majd 2 hónaposan ismét visszajött, akkor a doki elküldött szemészhez ahol kimosták neki. Gyönyörű lett a jobb szeme. De kb 2 hete a bal csipásodott neki. A doki azt mondta mindkét szemét átmosták, akkor mért csipásodott be a másik? Azt mondta telefonba ha nem múlik el 1 hónapon belül vigyük vissza. Tikeresnétek másik szemészeti, vagy ugyanahhoz visszavinnétek? Kks
2014. jan. 24. 09:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi nagyon jó dokinál voltunk,születésétől csipásodott a szeme,nagyon durván.Szemcseppet adott és mondta,h mindig,amikor törlöm,akkor MEG KELLETT NYOMNI a szemzugban,ki kellett nyomni a gennyet,mert ugye az visszafertőz,pang benne.Szóval sok masszír és mindig kinyomni a váladékot.Ezzel és a szemcseppel kb. pár nap alatt helyrejött,már 3 éves.Ja és a kamilla nem jó,sima forralt víz.
2014. jan. 24. 14:46
 12/13 anonim ***** válasza:
R Furcsallom hogy meg senki nem irta le azt a módszert, ami a legegyszerűbb es leggyorsabb, termeszetesebb: anyatejet csepegtetni a kicsi szemebe. A fiamnak par hetes koratol annyira könnyezett es csipasodott a bal szeme, hogy szinte biztos voltam benne h at kell mosatni.Mignem itt az oldalon olvastam tobb anyuka hozzászólásat erről az anyatej belecsepegtetesrol. Kiprobaltam. 3-4 nap utan vegleg megszűnt neki. Teljesen rendbe jott, mindenfele szemcsepp nélkül.
2014. jan. 25. 15:34
 13/13 anonim ***** válasza:
11-es vagyok.Mi is kipróbáltuk az anyatejet,de sajnos nem segített,ezért fordultunk dokihoz.De hallottam olyanról,akinél bevált.
2014. jan. 25. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!