Gyógyulás után holnap bölcsibe vissza. Bent iszonyat beteg másik gyerek. Mit csinálnátok?
Barátnőmmel egy csoportba hordjuk kisfiainkat és ma adta az infót, hogy egy testvérpár iszonyat beteg, köhögnek mint a fene és ömlik az orrukból a zöld takony.
Gondozónők szóltak az anyukának, hogy legyen kedves orvoshoz elvinni, mert betegek. Erre a válasza: oké elvihetem, de garantálom, holnapra itt az orvosi igazolás, hogy egészségesek és közösségbe járhatnak...
Na én most mit csináljak szerintetek? 3 napja már azért tartom itthon a kisfiam, hogy megerősödjön, nehogy elkapjon valamit, de effektíve már nem beteg. Erre beviszem és amilyen kis érzékeny (szeptemberben a 21-ből összesen 7 napot volt bent, a többit itthon betegen), hétvégére megint beteg lesz.
Mit lehet ilyenkor tenni? Az a minimum, hogy holnap megnézem magamnak a gyerekeket és ha tényleg ilyen rossz a helyzet, beszélek a bölcsivezetővel. De állítólag azt mondta erre, hogy sajnos ez az anyuka ilyen, ezzel nem tudnak mit csinálni. ez tényleg így van? El kell tűrni, hogy más totál betegen ott tartsa a gyereket és ezzel a többit, illetve a többi családját is folyamatosan beköpje??? Én meg folyton itthon szívok szegénykémmel.....
Sajnos ebbe mi is belecsöppentünk. Ez ment egész télen, tavasszal javul a helyzet. Mindig olt valami, 2 hetente vittem az orvoshoz. A kedves szülők még kötőhártya gyulladással se tartották otthon a gyermeket, íg persze minden gyerek beteg lett.
Először beszélj a vezetővel, ha nem tud érdemben lépni, keresd fel a gyermekorvost, jelentsd neki, hogy melyik két gyermek z, akik folyamatosan betegen fertőzik a többi gyermeket. Ha az orvos sem lép semmit, akkor fordulj a helyi ÁNTSZ-hez!
Megértelek, mert te vagy az a szülő, aki megfelelő gondossággal ellátja a gyermekét, ha beteg gyógyítja! Szegény beteg bölcsi gyerekek pedig sosem gyógyulnak meg, ,mert a szülő ott hagyja őket, nem pedig kezeli a betegséget. Ez sajnos nekik is rossz, a szülő pedig nem foglalkozik vele!
ne is mondd... mi emiatt isszuk a flavin7-et, ami méregdrága, hogy ne kapjuk el a bacikat... Így megúsztuk eddig (lekopogom), de sajnos nagyon sok szülő így csinálja, és sajnos az orvosok is partnerek ebben.
lehet érdemes lenne megvárnod ezt a hetet, hátha kigyógyulnak a benti gyerekek is a betegségből és jövőhéten már nem lesz probléma. Azért szerintem valami immunerősítő vitamint érdemes szedni. (béres cseppet vagy valamilyen multivitamint, aloe verát, flavint, flavont vagy valamit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!