Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel fertőtlenititek a baba...

Mivel fertőtlenititek a baba játékait most a H1N1 idején?

Figyelt kérdés
Kilincseket? Egyéb dolgokat? Egyáltalán, hogyan védekeztek otthon? Mire figyeltek oda nagyon?
2009. dec. 3. 23:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
nahát kedves utolsó, gyönyörű. Inkább nem puszilod meg a babádat, meg nem mész vele a levegőre, ahelyett, hogy beoltatnád magad... Mi oltattunk, jól vagyunk, és puszilgathatjuk boldogan a babát, meg még sétálni is kivisszük.
2009. dec. 4. 22:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Az arcát nem puszilgatjuk és a kezét(ezt lehagytam bocsi), de ennek ellenére "gyönyörűzni", és felsőbbrendűként reagálni, nem szép dolog, azért mert más véleményen vagyok, én nem bántok senkit sem, mindenki döntése a saját döntése.

Egyébként ugye hallani, hogy otlás ellenére is elkapta ugye az a rendőr aki kórházban van, és valszínű az elsők között kapta meg az oltást. Mert ugye 70-80% a hatékonyság ezért 20-30%-a a beoltottaknak is ugyanúgy veszélyben van ezek szerint, viszont azt ígérik, hogy a betegség lefolyása enyhébb.

2009. dec. 5. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!