Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Természetes szülés után sex...

Természetes szülés után sex ugyan olyan jó marad mint előtte? Mert ettől tartok kicsit hogy nem lessz olyan jó.

Figyelt kérdés
szertetnék öszinte válaszokat. előőtte vagy most gyakrabb a sexuális élet?és jobb vagy nem jobb?
2009. dec. 3. 15:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nálunk is most kezd javulni a helyzet én 4 és fél hónapja szültem,eleinte rossz volt.
2009. dec. 3. 17:05
 12/17 anonim ***** válasza:
9 hónapja szültem, még mindig fáj eléggé, ettől függetlenül heti 2-3 alkalom megvan...
2009. dec. 3. 17:14
 13/17 anonim ***** válasza:

Szia!

5 honapja szultem.A szex elotte is jo volt es most is az legalabb 2 naponta van.De valahogy szules ota nehezebben lesz orgazmusom.Mondjuk nem tudom osszefugg-e a ketto.

2009. dec. 3. 17:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 6 hónap után kezdett csak hiányozni, igaz 1 héten belül 2-szer varrták a gátamat vérzés miatt, néha még most is fáj. (8 hós a kicsi)
2009. dec. 3. 17:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát mi szülés után 3 hónappal voltunk először együtt a párommal,mert 9 hétig szinte végig véreztem,aztán a fájdalomtól való félelmem tartott vissza! Mint kiderült sajnos nem hiába:( Szörnyű volt, majdnem sírtam:) Pedig a párom nagyon odafigyelt rám! Ebbe az is közrejátszhatott hogy nemigazán tudtam magam elengedni! A következő sem volt sokkal jobb, esetleg egy fokkal. Azóta nemvolt semmi,ez egy hete volt. Hát nemtudom mi lesz ha ez így marad:(
2009. dec. 3. 18:43
 16/17 anonim ***** válasza:

nekem jobb lett. valahogy érzékenyebb, vagy mittudomén, és kicsit szűkebb is.

az első féjt, de nem volt vészes.

ahogy itt olvasom a válaszokat, én vagyok az üdítő kivétel :(

2009. dec. 3. 20:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Jobb lett és ritkább.
2009. dec. 3. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!