Természetes szülés után sex ugyan olyan jó marad mint előtte? Mert ettől tartok kicsit hogy nem lessz olyan jó.
Figyelt kérdés
szertetnék öszinte válaszokat. előőtte vagy most gyakrabb a sexuális élet?és jobb vagy nem jobb?2009. dec. 3. 15:37
11/17 anonim válasza:
nálunk is most kezd javulni a helyzet én 4 és fél hónapja szültem,eleinte rossz volt.
12/17 anonim válasza:
9 hónapja szültem, még mindig fáj eléggé, ettől függetlenül heti 2-3 alkalom megvan...
13/17 anonim válasza:
Szia!
5 honapja szultem.A szex elotte is jo volt es most is az legalabb 2 naponta van.De valahogy szules ota nehezebben lesz orgazmusom.Mondjuk nem tudom osszefugg-e a ketto.
14/17 anonim válasza:
Nekem kb. 6 hónap után kezdett csak hiányozni, igaz 1 héten belül 2-szer varrták a gátamat vérzés miatt, néha még most is fáj. (8 hós a kicsi)
15/17 anonim válasza:
Hát mi szülés után 3 hónappal voltunk először együtt a párommal,mert 9 hétig szinte végig véreztem,aztán a fájdalomtól való félelmem tartott vissza! Mint kiderült sajnos nem hiába:( Szörnyű volt, majdnem sírtam:) Pedig a párom nagyon odafigyelt rám! Ebbe az is közrejátszhatott hogy nemigazán tudtam magam elengedni! A következő sem volt sokkal jobb, esetleg egy fokkal. Azóta nemvolt semmi,ez egy hete volt. Hát nemtudom mi lesz ha ez így marad:(
16/17 anonim válasza:
nekem jobb lett. valahogy érzékenyebb, vagy mittudomén, és kicsit szűkebb is.
az első féjt, de nem volt vészes.
ahogy itt olvasom a válaszokat, én vagyok az üdítő kivétel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!