jobb lett, de a száma rettentően lecsökkent. nincsen idő ha meg van alvás.
2009. dec. 3. 15:42
2/17 anonim válasza:
3 szülés után sem változott semmi. Ráadásul mindhármat gátvédelemmel szültem. 20 éve ragaszkodunk a heti 3-4 alkalomhoz és remélem ez még sokáig így is marad.
2009. dec. 3. 15:43
3/17 anonim válasza:
Szia
Mi nekünk 4 hónapja született meg a kicsi.
Idáig 2 alkalommal volt szex.
Nagyon fájt az első...a második már nem annyira..
Nekem átvágták az egész gátamat..
2009. dec. 3. 16:13
4/17 anonim válasza:
Tavaly decemberben szültem,azóta alig van szex. Nemtudom volt e 6x az 1 év alatt. Bár ez nem rajtam múlik sajnos
2009. dec. 3. 16:20
5/17 anonim válasza:
Én teljesen kitágultam, egyelőre pocsék a szex. De bízunk benne, hogy még javulhat, nem is erőltetjük.
Ennek fényében így utólag nem bántam volna, ha inkább császár a vége.
2009. dec. 3. 16:29
6/17 anonim válasza:
6 hónapos a babám, volt gátmetszés is, de a szex ugyanolyan jó, mint előtte. A férjem szerint is. Az igaz, hogy csak heti 1-2 van az első válaszoló által is említett időhiány+alvás miatt, de az kiváló. Az első 1-2 alkalommal egy kicsit fájdogál, de egy türelmes és gyengéd férj/partner csodákra képes. Ne aggódj, minden rendben lesz.
2009. dec. 3. 16:41
7/17 anonim válasza:
Rosszabb.
Plasztikáztak, és sokáig fel voltam dagadva, wc-re is nyüszítve mentem nemhogy szexelni :)
Most meg hogy végre túlvagyunk a pocifájós időszakon fogzunk. Megy a visítás ezerrel, csak ölben akar lenni. :) Szóval ha választhatok a szex és az alvás között az utóbbira szavazok.
2009. dec. 3. 16:41
8/17 anonim válasza:
Utolsó előttinek: próbáld ki az intim tornát, akármikor végezheted, a gép előtt ülve is. Hamar javulna a helyzeted.
2009. dec. 3. 16:42
9/17 anonim válasza:
Az előző vagyok, nem az utolsó előttinek szólt, hanem az az előttinek, aki kitágult.
2009. dec. 3. 16:42
10/17 A kérdező kommentje:
16:20 szeretném megkérdezni hogy mért nem rajtad múlik?párod nem akarja?mert neki nem jó ?bent volt szlésnél?
neharagudj hogy megkérdeztem de most ez nagyon érdekel hogy mi lessz ha...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!