Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Természetes szülés után sex...

Természetes szülés után sex ugyan olyan jó marad mint előtte? Mert ettől tartok kicsit hogy nem lessz olyan jó.

Figyelt kérdés
szertetnék öszinte válaszokat. előőtte vagy most gyakrabb a sexuális élet?és jobb vagy nem jobb?
2009. dec. 3. 15:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%
jobb lett, de a száma rettentően lecsökkent. nincsen idő ha meg van alvás.
2009. dec. 3. 15:42
 2/17 anonim ***** válasza:
3 szülés után sem változott semmi. Ráadásul mindhármat gátvédelemmel szültem. 20 éve ragaszkodunk a heti 3-4 alkalomhoz és remélem ez még sokáig így is marad.
2009. dec. 3. 15:43
 3/17 anonim ***** válasza:

Szia

Mi nekünk 4 hónapja született meg a kicsi.

Idáig 2 alkalommal volt szex.

Nagyon fájt az első...a második már nem annyira..

Nekem átvágták az egész gátamat..

2009. dec. 3. 16:13
 4/17 anonim ***** válasza:
Tavaly decemberben szültem,azóta alig van szex. Nemtudom volt e 6x az 1 év alatt. Bár ez nem rajtam múlik sajnos
2009. dec. 3. 16:20
 5/17 anonim ***** válasza:
45%

Én teljesen kitágultam, egyelőre pocsék a szex. De bízunk benne, hogy még javulhat, nem is erőltetjük.

Ennek fényében így utólag nem bántam volna, ha inkább császár a vége.

2009. dec. 3. 16:29
 6/17 anonim ***** válasza:
6 hónapos a babám, volt gátmetszés is, de a szex ugyanolyan jó, mint előtte. A férjem szerint is. Az igaz, hogy csak heti 1-2 van az első válaszoló által is említett időhiány+alvás miatt, de az kiváló. Az első 1-2 alkalommal egy kicsit fájdogál, de egy türelmes és gyengéd férj/partner csodákra képes. Ne aggódj, minden rendben lesz.
2009. dec. 3. 16:41
 7/17 anonim ***** válasza:

Rosszabb.

Plasztikáztak, és sokáig fel voltam dagadva, wc-re is nyüszítve mentem nemhogy szexelni :)

Most meg hogy végre túlvagyunk a pocifájós időszakon fogzunk. Megy a visítás ezerrel, csak ölben akar lenni. :) Szóval ha választhatok a szex és az alvás között az utóbbira szavazok.

2009. dec. 3. 16:41
 8/17 anonim ***** válasza:
Utolsó előttinek: próbáld ki az intim tornát, akármikor végezheted, a gép előtt ülve is. Hamar javulna a helyzeted.
2009. dec. 3. 16:42
 9/17 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, nem az utolsó előttinek szólt, hanem az az előttinek, aki kitágult.
2009. dec. 3. 16:42
 10/17 A kérdező kommentje:

16:20 szeretném megkérdezni hogy mért nem rajtad múlik?párod nem akarja?mert neki nem jó ?bent volt szlésnél?

neharagudj hogy megkérdeztem de most ez nagyon érdekel hogy mi lessz ha...

2009. dec. 3. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!