Most ki hibája? Mi lesz? Késő már?
Babámnak csipőjénél találtak eltérést.+ a lábai is befeléfordul 10 fokot.
Ortopédián vették észre és nem a dokinő, sőt én kértem hogy mennjünk már el.
A gyerekorvos nem küldött el mikor kicsi volt, még beutalót se adott mikor kértem. Sőt lebeszélt, mert rendeben volt miután kórházból haza hozztuk.
Magamat is hibáztatom, mert hagytam magam megnyugtatni, ezzel.
Most lassan 10 hónapos lesz. Ortopédián azt mondták korrigálni még lehet. Én teljesen kész lettem, mert már rég ésszre vehették volna ezt.
Még jó hogy azért a végére más okból kiharcoltam azt a beutalót, de sajnálom, hogy nem előbb!
:(
Másnak már piciként észrevették, nálunk meg későn.
Ha ez ortopédián azt mondták hogy korrigálható, akkor ne aggódj.
Azon felesleges görcsölni, h ki hibája, sajnos ez van, lényeg hogy észrevették, és lehet javítani. Azt az időd, amíg görcsölsz ezen, inkább szánd a babádra, mind a kettőtöknek jobb lesz!!!!!!
3 hónaposan nem küldtek el az ortopédiára? Nekünk azt mondta a védőnő is, meg a dokinő is, hogy 3 hónaposan kötelező ortopédiára vinni a gyereket, addig használnunk is kell a terpeszbetétes pelust, pedig minden rendben van vele, de így tuti megelőzzük a bajt.
Már késő azon gondolkodni, hogy ki a hibás (egyébként egyértelműen a doki). Ha korrigálható még, akkor nyugi, a lényeg, hogy időben észrevették.
szerintem is kár aggódni azon, h kinek a hibája, ( persze egyértelműen a dokié) Nyugodj meg, hogy még időben vagy, és korrigálható a dolog.
Nálunk egyébként mindenkit elküldenek 3 hónapos kor előtt a vizsgálatra, és mivel kb 2 hónapot kell várni az időpontra, már két hetesen megkaptuk a beutalót, addig pedig tornáztatni kellett pelenkázáskor.
Remélem minden rendben lesz veletek!
köszi a válaszokat.
Természetesen a kisbabámmal törödök nem azon agyalok folyamatossan, hogy ki hibája. Csak annyira idegesít hogy nem küldtek időben, inkább lebeszéltek. Remélem rendbejön a babám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!