Negatív tapasztalatokat kérnék! Milyen etetőszéket NE vegyek? Melyiknek mi a hibája, mi az, ami nem jó benne? A 20000 Ft alatti kategória érdekelne, mert nem tudok sokat kiadni érte!
Lehet, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de azt tudom leírni, hogy amit mi vettünk nagyon bevált. Több anyukát is megkérdeztem, hogy mik a főbb szempontok, mi alapján válasszak, és nem bántam meg, hogy végül ezt vettem meg. A huzata mosható, a babát be lehet kötni, a két lába között kicsúszásgátló van, a két hátsó kereke gurul és lefékezhető, össze lehet csukni az egészet, több szintre állítható a magassága, így kényelmes etetni a babát, a tálcája levehető és így könnyel elmosható, az egész ülés dönthető, így ha be is alszik a baba, benne tudom hagyni. Be is linkelem, tulajdonképpen nagyon sokfajta etetőszék ugyanerre a vázra készül, ugyanilyen konstrukcióval, csak más színű huzattal.
Azért remélem, mégis segítettem valamennyire.
Én szeretem a fa etetőszékünket, ami székké és asztallá szedhető. 7 hótól használjuk, azóta tud ülni a babám.
Nem nyeklik nyaklik benne.
Barátnőimnél vendégségben használunk néha más etetőszékeket. Az ikeás kényelmes a lányomnak. Máshol olyan etetőszék van, ami kb olyan mint egy hordozó, úgy ül benne a baba, és hatalmas tálcája van. Az nekem nem kényelmes, mert a túl nagy tálcától alig férek oda a babámhoz.
Az a helyzet, hogy mi nem tudjuk megmondani, hogy neked és a babádnak mi lesz a kényelmes. Sajnos ez menet közben fog kiderülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!