Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kunert Vip esett valakinek...

Kunert Vip esett valakinek szét, vagy lett valami hibája? Kicserélték?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mi ment tönkre rajta, és a garanciába mi tartozott bele!
2010. nov. 17. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:

Kunert Vip? Egy rakás sz@r! A kereke kigurult, a kocsi erősen balra húzott.

Mi a garanciával nem foglalkoztunk, mert egy ismerős végigjárta vele a poklok poklát, a végén nagy nehezen kicserélték neki, de az is UGYANOLYAN SZAR!!!

Szóval nyugodtan nézzetek másfajta kocsit! Mi is ezt tettük!

2010. nov. 17. 23:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként hol vettétek?
2010. nov. 17. 23:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Neten rendeltem, nekünk is balra húz, és a kerekai kigurulnak.Nyikorog is, égő vele végigmenni az utcán.Szóval durva!Neten rendeltük, a tikotiko-tól.
2010. nov. 18. 11:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Első!Milyet vettél helyette?El sikerült adnod a kunertet?Mennyiért?
2010. nov. 18. 11:34
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én voltam az 1. és a 2. is.

Nem adtuk el, nincs pofám kicseszni senkivel.

Mi is ott vettük,(postán jött) ráadásul le is mentünk Nyíregyre megnézni, de a fene sem gondolta, hogy ki is kell próbálni, hogy egyenesen megy-e.

Amíg a baba feküdt a kocsiban, addig ezt használtuk, de mikor már ülni szeretett volna, gyorsen lecseréltük.

Sport babakocsit vettünk helyette a Brendonban. Hauck Malibu, és imádom! 32.000 Ft volt. Nagyon könnyű irányítani, és maga a kocsi sem nehéz. Ja, és lehet bővíteni, csatlakoztatható rá mózes (jó nagy!) és hordozó! Szettben együtt 65 körül lett volna (akciósan), akkor nem futotta rá, de később tutira megvesszük hozzá a többit.

Ha gondolod, nézd meg, én csak ajánlani tudom!!!!

2010. nov. 18. 15:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:)
2010. nov. 19. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy akkora SZ@r! Bocs, de nagyon utálom kiesik a kereke!!!! Az egyik kerekéből a műanyag részből már régen kitört egy darab! Ha átfordítom a tolókart, a kocsi szó szerint irányíthatatlan!!! NAGYON MEGBÁNTAM HOGY MEGVETTEM!!!!!!!!
2010. nov. 19. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!