Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen kengurut vegyek?

Milyen kengurut vegyek?

Figyelt kérdés

Gerinckimélő legyen és 2honapos kortol már lehessen használni!

Ti milyent vettetek? Mennyibe került?

2008. júl. 17. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy kengurube csak 4 hónapos kortól lehet a babákat tenni. Kendőbe pedig már az újszülötteket is. Mi még nem vagyunk 4 hónaposak, így én is a vásárlás előtt állok, kendőt pedig nem használunk.
2008. júl. 17. 11:56
 2/3 anonim ***** válasza:
cybex vagy babyjörn(azt hiszem így írják) elég drága,de fektetve és ültetve is lehet használni. Kicsit macera felvenni, de kényelmes és jó.
2008. júl. 17. 12:04
 3/3 anonim ***** válasza:

mi Chicco márkát vettünk 7.000 ft.-ér és már 5 hetesen beleraktuk rövid séta erejéig. A mi kisfiunknak jó, ő szereti! nagyokat alszik benne. Az orvos azt mondta, hogy mivel merevitős és gerincét óvja így néha már bele lehet rakni. Most 8 hetes a kisfiunk és sokat van benne. ha megyek valahova ahol nem lehet menni babakocsival, akkor abba rakom.

Én valahol olvastam, hogy a hordozókendő árt a baba gerincénak, de nem tudom..... szerintem mind a kettő jó.

az igaz, hogy a hordozókendőben teljesen összegömbölyödik a baba... míg a kenguruban tartja magát kissé.

jó döntést.

2008. júl. 17. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!