Milyen kengurut vegyek?
Figyelt kérdés
Ajánlanátok valami jót, ami nálatok bevált?
Nekem tetszik a kendő is, de a férjem abban nem vinné a babánkat, mert szerinte az csak nőknek való.
2010. aug. 16. 18:25
1/6 anonim válasza:
Az attól függ, mekkora gyerkőcnek szeretnéd.
Nekem egy teljesen egyszerű, semerre nem merevítős, mint egy mai tai olyan kengurum volt kicsinek, csatos, olyan vegyes, kaptuk, akitől kaptuk pedig direkt csináltatta, de nem újszülöttől való, most egy quinny van, csípőhordozós, 20hetes vagyok, és még mindig fel tudom venni a 10kg tesót, úgy hogy ne legyen kényelmetlen senkinek se.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy 4 hónapos lesz. A quinny-t én is néztem, de azt csak 6 hónapostól lehet használni.
2010. aug. 16. 18:44
3/6 anonim válasza:
Szia! Nekem van egy eladó quinnym, 2x használtuk, utazáshoz vettük mert babakocsit nem vittünk. Feketés szürkés ezüstös színű, unisex, kényelmes párnázott, van benne egy + párna betét míg kisebb a baba kényelmes legyen neki. Ebben végülis ül, és a lapockáig ér neki hátul a kenguru, oldalt lehet benne hordani, mintha a csípődön vinnéd és a hàtÁt fognád olyan. Ez nem tartja a fejét, de viszont 1-2 hónap, és ebben kényelmesebb lenne neki, mint a pici babàknak való amit a mellkasodra teszel, szóval abba már nem igazán érdemes beruházni szerintem. Ha érdekel írj privit küldök róla képet!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de nekünk már most kellene a hétvégére és persze utána is, ha beválik.
2010. aug. 16. 19:06
5/6 anonim válasza:
Mi vettünk annak idején bio pamutból 20ezerért egy kendőt, viszont nagyon macerás volt. Aztán postaköltséggel együtt 5ezerért megrendeltem a tündérputtonyt. Álom volt benne hordani. Lehet kapni fiús színekben is, így a férjednek sem lehet gáz. Azonkívül pedig vissza fogja sírni, ha kimarad a hordozásból. Ennél jobb már csak a szoptatáskori összebújás:)
6/6 anonim válasza:
Szia! Hosszas nézelődés után én egy Esprit kengurut vettem, előtte megnéztem a Brendonban, kipróbáltuk, aztán megvettem a teszveszen 7.000,- forintért az egyébként 19.000,- forintba kerülő cuccot. Nekünk ez a fajta bevált, később háton is lehet vinni benne a gyerkőcöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!