Mit vegyek 4 hónapos kisfiamnak Mikulásra ill karácsonyra? Tippek?
Figyelt kérdés
Ha még nem is tud örülni neki,akkor is szeretném meglepni valamivel.2009. dec. 2. 07:49
1/3 anonim válasza:
Mikulásra valami kis apróságot, pl. jópofa csörgő (mi ezt adtuk a fiunknak), karira játszószőnyeget, hintát kapott. Augusztusi baba. Attól függ mennyi pénzt szánsz rá, ha az enyém most lenne 4 hós, ő Adamo hintát kapna. Mi sima szobai hintát vettünk és kb. 1 évesen kezdte el igazán használni, de 6 hósan kapott ugrálóhintát, amit imádott (sajna 12 kg-ig használható és kinőtte:( )!
2/3 anonim válasza:
Plüssállat ami beszél vagy dalol,világit stb.Az enyém ilyenkor már nagyon élvezte.Beraktam mellé a kiságyba és nagyon sokáig nézte és nevetett rajta.Mi ilyenkor vettünk etetőszéket is ami dönthetős igy már bele tudtam rakni.
3/3 anonim válasza:
Én csomagot is vettem neki tavaly, nagyon tetszett neki a piros tasak, hogy csörög, zörög. Vannak jópofa képek is, kitettem a kocsicipőjét az ablakba, és tettem bele mini-Mikulást:)
Kapott még csörgőt is. A keresztanyukájától is csomagot kapott, de abban bébiétel és bébiital volt, nagyon helyes volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!