Mit tehetnék a Mikulás zacskóba a kisfiamnak? Karácsonykor lesz 8 hónapos. Karácsonyra mit vegyek neki? Ebben a korban melyik játék "hasznos"?
Szia!
tavaly ilyenkor volt nekem is 8 hónapos a kislányom.
tejpépet kapott a zacsiba, meg bébiételt
játékot pedig egy fisher price tanuló kutyust,azóta is nagyon szereti azzal alszik
Szia!!
Szerintem sokkal jobban járnál, ha bemennél egy nagyobb játékboltba. :) ott aztán akkora a választék, hogy csak na. Illetve az eladók is tudnak abban segíteni, hogy egy ekkora babának milyen játék hasznos. Én sem tudtam előre, h mit vegyek a picinek...de ahogy beléptem egy ilyen üzletbe, alig tudtam választani a sok klassz játék közül:))))
Színes, egymásra rakható csészék, labda, textil-könyv, ujjbáb, rongybaba, kemény táblás könyv állatképekkel.
Én a Mikulás-csomagba tennék csörgő-zörgő labdát, esetleg alma, banán. Igazából ők még nem tudják, hogy ez most mi, majd pár év múlva. Nálunk tavaly a 11 hónapos kisfiam igazán a zacskót értékelte, na meg a virgácsot:)
Köszönöm!
Bábokat úgyis akartam, csak már kiment a fejemből, pont jó lesz mikura!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!