Össze szoktatok öltözni a babával?
Kisfiunk van, így én néha összeöltöztetem apát és a fiunkat. Ez inkább azt jelenti, hogy egyforma színű nadrág, ugyanolyan színű (de nem teljesen egyforma) kockás ing, egyforma fazonú és színű pólók. Ez persze nyáron sokkal könnyebb.
Csináltam már én is pólót a fiúknak. Folt egy idő, amikor folyton a Muppets show-s Bohemien rapsodie-t hallgatták, a kisfiam még nem beszélt, de torka szakattából üvöltötte, hogy mama, mama,mamaaaaaaa! :)
Szóval vasalható matricákat csináltattam Muppetses csoportképpel, és sima hosszú ujjú fehér pólókra vasaltam. Nagyon örültek neki, büszkén hordták. :)
Most külföldön élünk és itt láttam már különböző üzletekben, hogy lehet kapni egyforma szettet, apának-fiúnak. Talán a Nextben, de erre nem vennék mérget. :(
Biztosan vannak csajos változatban is, de mivel lányunk nincs (egyenlőre), így azt nem néztem.
Egyébként vagy egy egyforma pulcsink apával. Férjemnek van egy fekete-szürke csíkos pulcsija. Egyszer egy turiban kiszúrtam egy ugyanolyat nőiben. Még a színe is ugyanaz. Szoktunk ebben "villogni". :) Egyszer a férjem egy kollégája azt mondta, hogy Ő is egy ilyen "egyenpulcsis"kapcsolatra vágyik. :)
én szivesen tenném-jópofa lehet.
mi tengerész csikos pólókat vettünk egyszer egy búcsúban-minden méretben.jól néztünk ki együtt(akkor még hárman)
már én is többször keresgéltem,hol lehet kapni apa-fia pólót.szóljon,aki talált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!