Mennyi idős babával vállalnál be egy otthoni szilveszterezést, ahol max 6-8 ember van?
Szia!
1 éves a lányom.Mára 10 barát jön át estére,itt ünnepelnek velünk.Lesznek szendvicsek,hidegtálak,üditők,és éjfélkor pezsgő,meg zene is.Semmi rossz nincs ebben.Nem lerészegedünk,csak beszélgetünk,sztorizgatunk,játszunk a gyerekkel.
B.U.É.K! :)
Hát nekem az otthoni szilveszterezés babával max 6-8 emberrel nem igazán juttatja eszembe sem az ordító zenét, sem a lerészegedést...
Amúgy attól függ pl van e másnap segítséged a rendrakásnál illetve a babának mennyire hangszigetelt a szobája. Egy nagyobb lakásban ahol a baba el tud "vonulni" (:) ) ott én simán bevállalnám a mostani 6 hónaposommal is... (évek óta ez az első szilveszter amit nem nálunk ünnepel a baráti társaság, sose volt se ordító zene, se lerészegedés, semmi amit egy baba mellett nem lehetne... csak a szobája nem túl hangszigetelt úgyhogy idén inkább alszunk.
Nálunk lesz ma egy 7 fős össze jövetel barátokkal. Hideg tálakkal,sütikkel,rágcsával,üdítókkel meg egy kis alkohollal(nekem nem).
2 eves a kisfiunk.
Ikres 18 hkm.
Nálunk nagy a ház!
Van egy 3 éves kisfiunk és egy 2 hónapos kislányunk. Nekik az emeleten van a szobájuk. 2 család jön át hozzánk(8 fő). Egyiknél egy 4 éves fiú, a másik családnál egy 2 és fél éves és egy 5 hónapos baba.
Lesz pizza,szendvicsek,chips meg a kertbe grillezés. Üditők,bor,vodka meg éjfélkor pezsgő.
Lesz zene is amig a kicsik fent vannak(de akkor se ordítva),ha ők elalszanak akkor meg csak nagyon halkan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!