Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hós babával mit lehet...

14 hós babával mit lehet játszani?

Figyelt kérdés
Az ölembe ültetem,h mondókázzunk,de annyira nem hatja meg,szoktam neki mesélni,labdázunk,hintáztatom,csúzdáztatom,dobolunk,építőkockázunk,buborékokat fújok,testrészeket mutogatok,hideg-meleg,világos-sötét,állathangok,ha engedi masszírozom,könyvt lapozgatunk,kukucsos játék,táncolunk,tologatunk kisautót,kopogunk.Ki mit csinál,új ötlet?

2014. jan. 13. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

14 hónapos már nem baba, hanem kisgyerek.

Mi is hasonlókat csinálunk, de a lányom kedvence (és az enyém is), mikor csak ökörködünk, bohóckodunk, fetrengünk az ágyon, földön, vagy kergetem körbe a lakásban.

2014. jan. 13. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én 1 évesem, ha főzök, kipakolja a szekrényből az edényeket. Ha mosok, félig bemászik a mosógépbe. Ha teregetek, kipakolja a vizes ruhát, a nyakába teszi, és széthordja a lakásban. Ha porszívózok, felmászik a porszívóra. Neki ez is játék.
2014. jan. 13. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Az enyem is 14 honapos es ugyan ezt elvezi, mint, amit az elozo is irt.
2014. jan. 13. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:

első miért lett lepontozva????

én fiam még csak most lesz majd 14 hónapos,de ő is ezeket szereti legjobba amiket első írt....ha bohóckodunk,dögönyözöm,csikizem,"birkózunk"

2014. jan. 13. 23:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálunk is van szimpla ökörködés, ő szereti utánozni, amit én csinálok (főz, takarít), ezzel magát is remekül elszórakoztatja. Amúgy könyvek minden mennyiségben, duplok, sok séta a szabadban, van egy játszósátra, ott bújócskázunk, firkál, plüssöket rámol.
2014. jan. 14. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!