Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos babával elkísérjük...

2 hónapos babával elkísérjük a nagyobbik tesót játszóházba?

Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha van hozzá kedved, akkor nyugodtan.
2014. jan. 9. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát én ilyen takony ködös nyálkás időben, mikor televan minden, hogy mennyien betegek biztos nem vinném a picit sehova. Ha más idő lenne, akkor talán igen- de így kizárt, hogy annyi ember közé bevigyem, főleg gyerekek közé. Ilyenkor még nagyon könnyen elkaphat valamit. Pl oltást kapott már?

Én átgondolnám a helyedben, de persze te tudod.

Nekem 2ovisom van, és hihetetlen, hogy állandóan beteg a kiscsoportos. Karácsony előtt úgy jöttünk el, hogy köhögött, karácsonykor kikúráltam, teljsen egészségesen ment oviba, és most hogy egy hete járnak, már újra köhög. Sajna sok gyereket beadnak félig betegen az oviba, amikor már csak kicsit köhög, kicsit folyik az orra,mondván, hogy már nem fertőz.... és ez olyan szívás most nekünk is. De hát ez van. A nagycsoportosom már nem betegeskedik annyit, ő csak 1hetet hiányzott eddig.

2014. jan. 10. 07:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne. Nekem egy 15 hósom és egy 3 hósom van, és szenvedünk a bezártságtól, mert közösségbe nem megyünk. December elején voltunk, aztán jött a karácsony. Még most is betegek. Felváltva volt mindig valamelyik lázas, taknyos.

Én is megőrülök már a "csak gyorsan séta, vásárlás a naggyal, picivel csak séta"-tól, de így elkerüljük a komolyabb dolgokat. Persze a felnőtt rokonságtól is bőven el lehet kapni a kórt.

2014. jan. 10. 11:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi járunk Kerekítőbe, megszokott társaság van és jön az anyuka hordozó kendővel a 2 hónapos babával.
2014. jan. 10. 12:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Végül nem mentünk a picivel. Nem mertem kockáztatni...
2014. jan. 11. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!