Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan végeztek a házimunkával...

Hogyan végeztek a házimunkával, amikor a baba mindenre felébred?

Figyelt kérdés
8 hetes a babám. Nehezen haladok a napi tennivalókkal, mert mindenre felébred. Pakolni, takarítani mellette képtelenség, ha csak hangosabban teszek le egy tányért a konyhapultra már fent is van és sír, mert fáradt és aludna, de nem tud, mert "zajongok". Lopakodni még sem lehet egész nap. Ti mit tesztek? A lakásfelújítás miatt még nem kerültek vissza az ajtók, így becsukni nem tudom.
2014. jan. 13. 19:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

én direkt is hangoskodtam, pl. rádiót kapcsoltam, persze nem üvöltettem, de nem jártunk lábujjhegyen.

kb 4 hónapos korától bombát lehetne robbantani mellette, simán este 11kor felporszívózok úgy, hogy meg se rezzen, pedig már 4 éves :)

2014. jan. 13. 20:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Mikor haza hoztuk a kórházból bármit lehetett mellette csinálni. Volt, hogy a fúró ment a porszívóval, nem kelt fel rá. Most, hogy két hónapos majdnem minden zajra felébred, persze függ,hogy milyen mélyen alszik.

Nagyon sokszor csendben próbálok lenni, de a házimunka nem várhat, így az zajjal jár, néha felkel néha alszik tovább.

A porszívó nem zavarja ha alszik.

2 hónapos baba anyukája

2014. jan. 13. 21:54
 13/16 anonim ***** válasza:
26%
Már el sem csodálkozom rajta, hogy az, akinek nincs is gyereke a legtalálóbb, és leghasznosabb tanácsot adta. Felesleges állandóan csitítgatni,mert a CSITÍTGATÁS IDEGESÍTI, attól nem tud elaludni!
2014. jan. 13. 22:59
 14/16 anonim ***** válasza:
63%
Èn a fürdő takarìtàson kivűl mindenhova vittem. kendőbe vagy hordozòba. màr 11 hònapos sajàt portörlője van, nagyon hatèkony takarìtò, főleg asztal alatt vagy szűk helyeken...:-) :-)
2014. jan. 14. 06:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én akkor csináltam apródonként mindent amikor felébredt, mert ő is éberen aludt. Aztán volt egy-két hónap mikor nem zavarta semmi, de ahogy kezdett kinyílni a világra az érdeklődése megint éberebb lett a szokásosnál, most 10 hónapos és max. kétszer alszik fél órát nappal, tehát nem sok időm van a házimunkára, de muszáj megoldani, mert ha fenn van akkor már jön utánam és így aztán már tényleg nem nagyon lehet semmit csinálni mert folyamatosan felkapaszkodik a nadrágszáramra.

Én beletörődtem hogy az én lányom éberebb a szokásosnál, még a babakocsiban sem aludt soha (nem is szereti).

Amíg nem tudott mozgolódni beletettem a bébihordóba és jött velem a lakásba oda ahol éppen dolgom volt, persze nem volt el sokáig, 10-20 perc, apródonként csináltam meg mindent.

2014. jan. 14. 07:29
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki küzd hasonló gondokkal, hogy "végre alszik a gyerek, na most gyorsan megcsinálnám, de nem akarom felébreszteni, így halkan csinálom" - de a porszívó hangos, mosogatás hangos...stb.

Én úgy szoktam,hogy ha elalszik, a lakás legtávolabbi pontján kezdem az pakolást, először mindenhol csak rendrakás, portörlés, majd fürdő, Wc, aztán ha mélyen alszik porszívó, csörömpölés a konyhában.

2014. jan. 14. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!