Mit kell megvenni feltétlenül a baba születése előtt?
Inkább azt gondold végig, hogy ha megszületett a babád, lesz e akit néha megkérj erre-arra, illetve otthon lesz e segítséged. Ha ez megoldott, akkor ne aggódj, mert vagy elküldöd az illetőt megvenni a hiányzó dolgot, vagy te ugrasz el, és lesz aki vigyáz a gyerekre.
Szerintem a kezdeti időben kell az ágy, ruhák,pelenka,popsitörlő, fürdés kellékei, de leginkább te!
Én nem készültem melltartó betéttel,sem mellszívóval(mindkettőt a férjem vette szülés után,mert rengeteg tejem volt)
A kisollót már a kórházba bevittem,és már akkor levágtam a lányom körmét mikor megszületett,és jól tettem,mert a csecsemősök a szobatársamét úgy levágták,hogy vérzett a kisbaba keze.
Magadnak tisztasági felszerelés,pizsama,betét stb.
A babának textilpelenka,pelenka,tisztálkodási szerek,popsitörlő,orrszívó,ruhák,pólya+huzat,ha te szeretnél használni,törölközők,ágynemű,plusz lepedő,huzat.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
az újjszülött babának TILOS levágni a körmét inkább kiskesztyű a kezére!A kis körme és alatta az újj bőre össze vannak nőve ami jótékony hatású egyrészt másrészt meg ha abba belevágsz az fáj a babának plusz vérezhet is!
Nekem ezt a csecsemősök mondták anno a kórházba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!