Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kell megvenni feltétlenül...

Mit kell megvenni feltétlenül a baba születése előtt?

Figyelt kérdés
Már szinte minden megvan a picinek,de még vannak hiányosságok és örülnék ha valaki részletesen leírná miket kell megvenni,mert nem akarok semmit se kifelejteni.
2014. jan. 12. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Inkább azt gondold végig, hogy ha megszületett a babád, lesz e akit néha megkérj erre-arra, illetve otthon lesz e segítséged. Ha ez megoldott, akkor ne aggódj, mert vagy elküldöd az illetőt megvenni a hiányzó dolgot, vagy te ugrasz el, és lesz aki vigyáz a gyerekre.

Szerintem a kezdeti időben kell az ágy, ruhák,pelenka,popsitörlő, fürdés kellékei, de leginkább te!

2014. jan. 12. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Én nem készültem melltartó betéttel,sem mellszívóval(mindkettőt a férjem vette szülés után,mert rengeteg tejem volt)

A kisollót már a kórházba bevittem,és már akkor levágtam a lányom körmét mikor megszületett,és jól tettem,mert a csecsemősök a szobatársamét úgy levágták,hogy vérzett a kisbaba keze.

Magadnak tisztasági felszerelés,pizsama,betét stb.

A babának textilpelenka,pelenka,tisztálkodási szerek,popsitörlő,orrszívó,ruhák,pólya+huzat,ha te szeretnél használni,törölközők,ágynemű,plusz lepedő,huzat.

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2014. jan. 12. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:

az újjszülött babának TILOS levágni a körmét inkább kiskesztyű a kezére!A kis körme és alatta az újj bőre össze vannak nőve ami jótékony hatású egyrészt másrészt meg ha abba belevágsz az fáj a babának plusz vérezhet is!

Nekem ezt a csecsemősök mondták anno a kórházba!

2014. jan. 13. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát nálunk pont hogy a csecsemősök vágták le a babák körmét. Így nem marják ki magukat. Nyári babának kis kesztyű,azért érdekes.
2014. jan. 13. 12:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Olyan Jó hogy 1 ember tud csak olvasni és válaszolni a kérdésre.
2014. jan. 13. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!