2 hónapos, első baba. Légzésfigyelőnk van, villog és visít, ha esetleg gond lenne, rálátok a figyelőre, de a babára nem. Ti így elmennétek hajat mosni, szárítani, amíg alszik? Nagyon féltem. Gondolom más is csinál mást, amíg a gyereke alszik... nem felelőtlenség ilyenkor zajos tevékenységet folytatni? Meghallom a figyelőt, ha baj van? A piros fényt látnám mondjuk... mit tennétek? Tudom, hogy talán túlparázom,de 8 hete vagyok anyuka, nem akarok semmi bajt okozni neki. ÉS ha jól van, de sír??
Ja, én már azt hittem a babának akarsz hajat mosni, amíg alszik. :))
Nyugodtan mosd meg a hajad!
2014. jan. 13. 14:36
2/15 anonim válasza:
Persze, hogy el. Nem kell a babát nézni, amíg alszik (pláne légzésfigyelő mellett), mindenki ilyenkor csinálja a dolgát. Síri csöndben sem kell lenni, egy kis zajtól még nagyon jót fog aludni. Nyugi és moss csak hajat.
2014. jan. 13. 14:38
3/15 A kérdező kommentje:
Neeem :D annyira még nem vagyok rutinos, hogy úgy mosdassam, hogy álmában észre se vegye :D de most hogy mondod, tényleg így is lehet érteni a kérdést :)))))
4/15 anonim válasza:
Szia!
Nyugodtan moss hajat míg alszik! :) Én is mindig akkor mostam a hajam meg zuhanyoztam, amikor aludt :) Ha ébren volt mindig csak vele foglalkoztam, amíg aludt addig végeztem el mindig a házimunkát is :) főztem, mosogattam, teregettem, takarítottam stb. :)) és már 3 éves a fiam, semmi baja :)
5/15 anonim válasza:
én ezek a kütyük nélkül is elmegyek hajat mosni mikor alszik. Igaz, hajat már nem szárítok csak ritkán.
9 hetes baba anyukája
2014. jan. 13. 14:39
6/15 anonim válasza:
az én fiam is 2 hónapos és első baba nekünk is
én is mosok hajat zuhanyzok, annyi hogy nyitva hagyom a fürdő ajtót így meghallom ha felkel vagy ne adj Isten más probléma lenne
bár ilyenkor a szárítást én is csak elnagyolom :)
mossál nyugodtan te is
nem lesz baj :)
2014. jan. 13. 14:45
7/15 anonim válasza:
Igen.Tul parázod,éld az életed a baba mellet,nem a csavargásra gondolok.DE BIZTOSSANmész vécére is,vagy ha a postás csengett akkor is kimész.A minden napi többi dologrol ne is beszéljünk,főzés mosás stb.Ne agodva éld meg az anyaságott,hanem élvezd.Ráérsz aggodni még elegett,amikor először megy egyedül a suliba,a csavargásról ne is beszéljünk.hidd el az eső év a legnyugisabb és ezt élvezd.Egy anya vagyok én is 4 gyerekkel:21,16,12.4-évessek.A 4.-dik nem tervezett de nem bántam meg.
2014. jan. 13. 14:46
8/15 anonim válasza:
Simán,ne parázd túl a dolgot,felesleges frusztrálnod magad.
2014. jan. 13. 15:08
9/15 anonim válasza:
Nyugodtan! Sokan még a boltba is lemennek,amíg alszik a gyerek (mondjuk én azt nem tenném). Az én legnagyobbam akkor aludt a legjobban, ha porszívóztam mellette.
2014. jan. 13. 15:09
10/15 anonim válasza:
Hat mar miert ne mennel? Fozni, mosni, takaritani is kell 8 hete megallas nelkul nezed?
Minden kutyu nelkuk en is siman megmostam a hajamat, szaritottam es vasaltan is raadasul. Bementem a furdobe becsuktam az ajtot vagy masik szobaba mentem at es szaritottam, idokozonkent kikapcsoktam a hajszaritot es kihallgattam h rendben van-e minden. Meg is bolondultam volna ha nem tehetem rendbe magam. Ilyenkor tudtam a haztartast is ellatni. Mar most h 2 het es 1 eves konyebb mert eltevekenykedik szepen ki tud setalni hozzam ha kivancsi de meg pici is meg kell csinalni mindent. Tenyleg azert tullagodod kicsit. Majd megszokod. Csak vedd nyugisabban, lazabban cseppet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!