Hajmosás és szárítás, míg a baba alszik?
Figyelt kérdés
2 hónapos, első baba. Légzésfigyelőnk van, villog és visít, ha esetleg gond lenne, rálátok a figyelőre, de a babára nem. Ti így elmennétek hajat mosni, szárítani, amíg alszik? Nagyon féltem. Gondolom más is csinál mást, amíg a gyereke alszik... nem felelőtlenség ilyenkor zajos tevékenységet folytatni? Meghallom a figyelőt, ha baj van? A piros fényt látnám mondjuk... mit tennétek? Tudom, hogy talán túlparázom,de 8 hete vagyok anyuka, nem akarok semmi bajt okozni neki. ÉS ha jól van, de sír??2014. jan. 13. 14:35
11/15 anonim válasza:
Az én kislányom 3 hetes, a kórház utáni első hajmosásnál egyedül voltam itthon, kétszer is kijöttem samponos fejjel,hogy megnézzem minden ok-e:-) Pedig a a fürdő és a gyerekszoba távolság kb. 2m:-)) Nem gondoltam volna, hogy a hajmosás egy program lesz...
12/15 anonim válasza:
Ha ennyire psramami vagy lehet hogy akkor kéne mosni amikor fent van.igy melleted lehet
13/15 anonim válasza:
Nyugodtan, ezen nem kell parázni.
De az én babám rafkós, ahányszor csak nekiálltam hajat mosni, az első samponozásnál felébredt...ezt zsinórban 3x eljátszotta. Azóta akkor mosom, mikor ébren van, jön velem a bébihordóban a fürdőbe, nem panaszkodik, úgy látom tetszik neki a víz folyása, hajszárítás közben pedig volt, hogy el is aludt. A porszívózás szintén altatja :-)
14/15 anonim válasza:
Hát igen, a síró gyereknél csak egy aggasztóbb van: az alvó gyerek :)
Én nem szoktam megszárítani a hajam, de megmosni, zuhanyozni simán megyek.
15/15 anonim válasza:
én 2féle képp csináltam
1.rögtön az elalvás után-akkor mély álomban van
2.este a fürdetés elött-én bevittem hordozóba magamhoz,megmostam,a hajszáritó búgását meg szerette-gyorsan becsavartam,és igy volt,mig fürdettem,etettem,altattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!